Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, syyskuuta 19, 2008

Auroran Viikkokirje (Nro 39)


**************
TÄSSÄ jo neljäs Auroran koulun viikkokirje, olkaapa hyvät! Viikkokirjeessä tiedotetaan tiivisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai. Kun www-sivujemme päivitysasiat siirtyvät taas koulun vastuulle, viikkokirje siirtynee sinne.

KUUSI KOULUVIIKKOA TAKANA JA KOLME SYYSLOMAAN!

KUVA: Auroran työmaalla on suojattu puretun parakin pohjarakenteita.


SATAA. Ja on harmaata. Nuhaa ja yskää on piisannut. Kuumettakin. Myös opettajia on edelleen kaatunut tautivuoteelle. Silti koulun seinien sisällä tapahtuu myös monia mukavia asioita. Niinkuin tämän loppuviikon koulukuvaus. Se oli monelle oppilaalle (ja miksei opettajallekin) tosi tärkeä juttu.Ja hauska. Focusoivan kuvaaja on oikea velmu. Ilmanvaihtolaitteille tehdään viisivuotispuhdistusta. Eiköhän kohta henki taas kulje.

KUVA: Kalajärven välituntitila, piha ja metsä ovat oppilaista kivoja.


KALAJÄRVEN diasporalaiset voivat hyvin ja viihtyvät. Diaspora-opettajien käyttöön saadaan opetustoimenjohtajan päätöksellä kumpaankin bussivuoroon oma kännykkä. Parakin säästyneessä osassa oleva irtaimisto todettiin keskiviikkona turvalliseksi käyttää. Tietokoneet tullaan siirtämään päärakennuksen puolelle. Pieneen ATK-luokkaan on tilattu korvausilmanvaihtaja. Koti & Koulu ry:n hankkimat Ikean kellot näyttävät nyt kaikkialla koulussa samaa aikaa:-)

Viimevuotinen opettajamme Leila Hänninen kävi kylässä. Oppimiskeskuksemme opettajateatteri käynnistyi. TIP toimii, ja tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa lomatoimintaa myös syyslomalla. Siihen ilmoittautumiseen on aikaa vielä noin viikko.

Koulun kerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä, ja ensi viikolla nähdään, mitkä kerhoista käynnistyvät. Turhan moni oli unohtanut tuoda ilmoittautumislomakkeen kouluun :-(

Diaspora-paidat odottavat muuten lunastajia.

Ja sitten jymyuutinen: Auroran opettajat ovat 99 %:n varmuudella varautumassa järjestämään ensi keväänä kaikille oppilaille avoimen koululeirin Luunjaan. Koska leirien tulee olla kaikille ilmaisia, leiri voi vielä kaatua siihen, että vapaaehtoisia 200 €:n lahjoittajia ei riitä kattamaan kaikkien lähtijöiden kulut. Tästä syystä avaamme kolmannen pikakyselyn, jolla kartoitamme vanhempien mielialoja.

KOHTI ENSI VIIKKOA

Ensi viikko (39) on ahkeran työnteon viikko, eikö? Opettajilla on mahdollisuus tehdä hankintaehdotuksia rehtorille keskiviikkoon 24.9. mennessä. Esityksessä tulee olla hankinnan hinta ja käyttötarkoitus. Esitys tehdään joko paperilla rehtorin lokeroon tai emailina (otsikko BUDJETTI). Johtoryhmä tekee päätökset ensimmäisen aallon hankinnoista viikon 39 aikana.

Maanantaina 22.9.2008

5.-6.-luokkien opettajilla on YT-istunto klo 8-9. Asialistalla mm. Rehtori-infon uutisia, kerhotilanne, johtokunnan asiat.

4ac-luokalla sekä 3a- ja 5d-luokilla jatkuu ilmaisutaidon ja sirkuksen kurssi taidetalo Aurorassa. Kurssi jatkuu vielä viikolla 40. Hanna palaa pariksi viikoksi 4b-luokalle. Johtokunnan kokouksen esityslista lähtee jäsenten koteihin (kokous viikon kuluttua)

Tiistaina 23.9.2008

Siestalla oppimateriaaliesittely.
OHR kokoontuu klo 13.30- 15. Katolisen uskonnon opetus Aurorassa.

AURORAN Koti ja Koulu ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 23.9 klo 18.30 koululla opettajien taukotuvassa. Kokouksessa käsitellään mm. sääntöjen määräämät vuosikokoukselle kuuluvat asiat (tilinpäätös, hallituksen vastuuvapaus jne.) ja valitaan yhdistykselle uusi johtokunta puheenjohtajineen.

Keskiviikkona 24.9.2008

0.-4.-luokkien opettajilla on YT-istunto klo 8-9. Asialista sama kuin maanantaina. Aurota yleisurheilujoukkue osallistuu valmentaja Esa Purasen johdolla Espoon koulujen YU-kisoihin.

Torstaina 25.9.2008

6. luokkalaisilla on valtakunnallinen matematiikan koe. Rehtori oppimiskeskuksen kokouksessa klo 10-12.

Perjantaina 26.9.2008

Ei mitään erityisohjelmaa.

Hyvää viikonloppua ja sen jälkeen uutta, alkavaa viikkoa!

Martti-rexi

Ei kommentteja: