Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 09, 2010

Viimeinen koulutyön kesäkeskeytysviikko edessä

HUH! Mikä ukonilma alku-
illasta. Oikeasti jännitin,
 että Vespa-kaunottaren
 päälle kaatuu puita tms.

ALKAMASSA on viimeinen koulutyön kesäkeskeytysviikko. Kuten viime kesänäkin moni asia mm. lukkarit  on vielä " turvallisesti vaiheessa". Miltä viikon kalenteri näyttää?

Maanantai  9.8.


Koulusihteeri Riitta palaa töihin. Upeaa! Pääsemme tsekkaamaan palkkaraha-tilanteen, josko sieltä löytyisi hieman väljyyttä alkavaan syksyyn. Viikon kuluttua henkilökunnalla on lukuvuoden suunnittelupäivä, ja kutsut lähtevät  tänään emailissa. Uuden Tuire-opettajan pitäisi piipahtaa koululla. Illansuussa Luokanopettajan päiväkirjan tekijäryhmän työkokous Vantaalla.

Tiistai 10.8.


Aamupäivällä on  koulunkäyntiavustajan tehtävää hakeneiden haastatteluja. Mahdollisesti uusi iltapäivätoiminnan järjestäjä käy koululla sopimassa käytännön järjestelyistä. Iloinen uutinen oli, että hän on saanut ottaa  myös osa-aikaisia lapsia toimintaan. Ryhmässä on mukana yli 70 lasta!

Keskiviikko 11.8.


Valmistelemme JJ.n kanssa pientä esitystä suunnittelupäivää varten. Talonmies Kari tsekkaa, että kaikissa luokissa on riittävästi pulpetteja. Siihen hän tarvitsee minulta kartan.

Torstai 12.8.


Espoolaisrehtoreilla on lukuvuoden aloitusseminaari klo 8-16. Mukavaa nähdä kollegat ja esimiehiä. Tärkeää kuulla tuoreimmat ohjeet.

 Perjantai 13.8 . 


Taikauskoisille hankala päivä :-). Klo 11.30- 13 Ylessä radiohaastattelussa. Uusi oppilas tulee tutustumaan kouluunsa. Viimeinen työpäivä saada kaikki asiat valmiiksi henkilökunnan suunnittelupäivää varten. Onhan  smartboardien asennusaikatauluasia selvinnyt? Onhan Luokanopettaja-lehden taitto tsekattu ekan kerran?

Lauantai 14.8.

Auroran koulun henkilökunnan ryhmäytymisseminaari Tallinnaan. Jos kaikki menee hyvin, meitä on peräti 23 saanut seminaarin mahtumaan kesän viimeisen lomaviikonlopun ohjelmaansa.

Sunnuntai  15.8.


Happea :-)

Ei kommentteja: