Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 16, 2010

Nyt on suunniteltu

Opettajatyyppi nro 8: Aage Ressio.
Kansantaiteilija Jukka Jokiranta.

ON SE jännää. Vaikka kuinka kiertäisi maailmaa kouluttamassa, oman porukan  suunnittelupäivän vetäminen jännittää ihan hirveästi.

Töitä oli tehty, ja päivän rakenne näytti toimivan. Aamupäivällä arkisia asioita ja iltapäivällä isoja ajatuksia. Ja välissä pizzat/salaatit.

Ihmiset olivat hyvällä tuulella, ja keskustelu oli vilkasta. Miten kaikki tämä lahjakkuus onkin saatu Auroraan!

Tästä suunnittelu jatkuu kaksi seuraavaa viikkoa, ja sitten  lyödään lukkarit lukkoon. Jokaisen toimenkuvaa yritetään hioa niin hyväksi kuin mahdollista.

HUOMENNA koulu sitten alkaa. Aloitamme koulun pihalla pienellä musiikkisessiolla.  Opebändissa tullevat soittamaan Risto (lead quitar), Martti (bass), Tuomo (drums), Kaija (violin) ja Katri (keyboards). Ohjelmassa on klo 9 reikä reikä kaksi kappaletta "Syksy alkaa" ja " Sanokaa te nyt" (Say Mama). Ja välissä on lyhyt rexin puheenvuoro. Sitten mennään luokittain jonoon, ja sitten se on menox.

Koulu alkaa klo 9 ja päättyy 12.45.  Mukaan huoltajien allekirjoittamat todistukset, reppu ja hyvää mieltä. Hilperon iltapäiväkerho starttaa heti ekana päivänä- ja lapset on haettava klo 17 mennessä

Ei kommentteja: