Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 03, 2010

Rexi lähtee lomalle!

Koulun kenttää tuunataan. Talonmies-Kari oli lähettänyt puisto-
puolelle  viestin, että  verkkoaidat ovat rikki. Kuntoon tulivat.

JOHAN tässä töissä onkin oltu viikko ja kaksi päivää. Eikun taas lomalle!

Vietän huomenna keski- viikkona vuosilomapäivää Jyväskylässä kasvatusalan kesäkongressissa. Herätys puoli kuuden aikaan jne. Kotiin junalla ennen puoltayötä. Töihin taas torstaina.

VIIKKO on alkanut oikein mukavasti. Kivaa, kun ihmiset soittelevat mm. Ulla H., Jukka S., Sari K... Ylestäkin soitti peräti kaksi toimittajaa. Toinen oli tuttu ja sitkeä, ja sai minut lupautumaan perjantaina 13.8. studiovieraaksi pohtimaan opettajamuistoja.

Avustaja-asiat ovat vieneet aikaa. Löysin resurssikaavasta virheen, ja saimme 20 tuntia lisää. Hyvä. Pääosa avustajistamme on vakituisia, mutta saamme palkata vielä kaksi avustajaa Seuren kautta. Kiinnostuneet, ottamaan  yhteyttä Seuren  keikkanetin kautta.

Koulunkäyntiavustajan tehtävä 1
Koulunkäyntiavustusta 26 tuntia viikossa ryhmäintegraatioluokassa (6a-c) 16.8.2010- 3.6.2011. Työajat määräytyvät luokan työjärjestyksen mukaan. Koululounas. Seuren työsuhde-etuina 10 €:n matkaseteli/kk ja laajennettu työterveyshuolto. Avustajilla ei ole töitä koulun lomien aikana.
Koulunkäyntiavustajan tehtävä 2   
Koulunkäyntiavustusta 20 tuntia viikossa 16.8.2010- 3.6.2011. Pääosa tunneista 1-luokalla. Työajat määräytyvät luokan työjärjestyksen mukaan. Koululounas. Seuren työsuhde-etuina 10 €:n matkaseteli/kk ja laajennettu työterveyshuolto. Avustajilla ei ole töitä koulun lomien aikana.


TÄNÄÄN koululla kävi kaksikin äitiä poikineen etsimässä koulupaikkaa. Toinen tulee meille ainakin,  viidennelle luokalle. Mukavaa.

ILTAPÄIVÄKAHVILLA istuin kollegan kanssa Bembölen kahvituvalla. Vanha mentori sai ihailla nuoren rehtorin työotetta.

Lukkarien pohjatyöt jäävät nyt vähän vaiheeseen, mutta kyllä kesää vielä riittää, eikö? Nyt hiomaan huomista luentoa.


LÄHETIN tänään "Sata sanaa kasvatuksesta"-teoksen oikeakielisyyden osalta tarkastetun tekstin kommentit kustantajalle. Huikea tunne. Kirja tulee vielä kerran kuitattavaksi, kun taittaja on tehnyt työnsä. Ja syyskuussa on  sitten Big Bang.

Tietokirjojen elinkaari on tosi lyhyt. Hain tänään postista laatikollisen vuonna 2008 ilmestynyttä "Sata sanaa opetuksesta"- kirjaa. En edes kehtaa sanoa, millä hinnalla tekijä sai 20 kappaletta :-)

Ei kommentteja: