Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Vespalla raekuurossa jne.


KUVA: Koululaisilla oli tänä aamuna 35 koulupäivää kesälomaan.

PÄIVÄSTÄ piti tulla ihan mahdoton, mutta elämä jotenkin kesytti sen. Ulkomaiset vieraat olivat jääneet jumiin Japaniin, joten se siitä. Tapaaminen soklassa peruuntui, kun jostain syystä emailini ei ollut mennyt perille. Toinen kehittämiskeskustelu siirtyi, kun pöpöt pakottavat porukkaa jäämään kotiin.

Monta asiaa kuitenkin myös tehtiin. Peter Panin pääroolien valinnat julkistettiin. Viikko-info pidettiin. Kuvasimme ensimmäiset otokset Peter Paniin. Avustajien palkkasotkuja saatiin selvitettyä. Vedin bänditunnin. Lyhensin rästitehtävien listää 60:sta 50:een. Hyvä suoritus.

VESPA kävi huollossa. Uma heitti minut koulun jälkeen hakemaan sen kotiin, ja eikö silloin ala sataa rakeita. Veljet. Polvet olivat ihan jääkalikkoina.

Illansuussa ajoin vielä Espoon ja Kauniaisten opettajien paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukseen. Siitä onkin aikaa, kun Olarin toimistotiloissa on näissä merkeissä kokoustettu. Hannu Suntio ja koko hallitus muisti tuoretta valtuutettua oikein shampanjapullolla. Kiitos.

HUOMENNA saa nukkua vähän pidempään, kun on vuosilomapäivä. Yes!

Ei kommentteja: