Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Viikko on saatu taas käyntiin


KUVA: Löysin netistä tällaisen tiistai-päivän tunnuksen. Koriste vilkkuu, jos sitä klikkaa.

HUOMENTA! Tiistaipäivä kirkastuu pikku hiljaa. Kevätlukukauden neljäs kouluviikko on saatu käyntiin. Sekä lapsia että aikuisia on paljon pois koulusta. Liikkeellä näyttää olevan äkäinen, oksettava vatsatauti. Eilen olikin tehtävä melkoisia järjestelyjä, jotta mm. avustajat saatiin riittämään.

PAIKALLA olleet olivat kuitenkin hyvällä mielellä. Ideoimme Beatles-konserttia. Otavan edustaja kävi esittelemässä uusia oppikirjoja ja tarjosi aikuisille tosinuhkeat berliinin munkit.

Talvi jatkui, ja liikuntaa oli mukava harrastaa. Itsekin kaivoin koulupäivän jälkeen pitkästä aikaa tenniskamppeet esiin, ja kävin esikoisen kanssa pelailemassa.

VIIKON taitteeseen mahtui monta mukavaa koulua koskevaa asiaa. Husiksen juttu oli näyttävä. Omniasta soitettiin ja tarjottiin kahta koulunkäyntiavustajaharjoittelijaa maaliskuun 8:sta päivästä melkein lukukauden loppuun saakka. Lisäkäsille on aina käyttöä. Hyvää mieltä toi yhä sekin, että ehdin perjantaina viedä tosi pika-aikataululla täyttää ja viedä hakemuksen viranomaisille lisämäärärahasta ensi lukuvuoden kerhotoimintaan.

TÄNÄÄN muuten päättyy viranhaku espoolaisiin luokanopettajan ns. vakinaisiin virkoihin. En ole vielä edes kurkannut, onko meille hakijoita.

VIIKOSTA 5 pitäisi tulla monipuolinen. Mukaan mahtuu kyllä haastaviakin asioita. Ja varmaankin myös uinninvalvontavuoroja :-). Ja jos kaikki menee hyvin, viikonloppu olisi kokonaan vapaa.

Ei kommentteja: