Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, helmikuuta 19, 2010

Koulun tiedotus takaisin nettisivuille

KUVA: Koulun nettisivuille pääsee tästä linkistä

AURORAN koulun virallinen tiedotus on siirtymässä maaliskuun alusta takaisin koulun nettisivuille (www.aurorankoulu.net). Opettaja Sirpa Wass ja asiantuntija Ari Wuolle ovat tehneet pitkän työrupeaman, ja sivut on "pelastettu" siihen kuntoon, että pääsemme palaamaan normaalitilanteeseen.KOULUN nykyiset nettisivut luotiin vuonna 2001. Luokanopettajamme Juha Hyvärinen oli sivuston webmasterina aina menehtymiseensä asti kesäkuussa 2008. Juhan yllättävän kuoleman jälkeen koulun tiedotus siirrettiin nopeasti rehtorin blogiin, jonne kävijät ohjattiin nettisivuilla olleen linkin avulla.

Ratkaisun piti olla lyhytaikainen. Koulun sivujen tekniikka osoittautui kuitenkin hurjan mutkikkaaksi. Lopulta nyt on löydetty ongelmiin sellainen ratkaisu, että koulua koskevat uudet tiedot voidaan lukea samalta sivustolta, josta löytyy (museo) helposti koulumme tärkeimmät tapahtumat pian kymmenen vuoden ajalta.

REXI jatkaa kyllä blogin pitämistä, mutta maaliskuun alusta alkaen koulun asioista perillä pysyminen ei enää pakota blogin seuraamiseen.

BLOGITIEDOTUSRATKAISUSTA on tullut kiitosta, mutta joidenkin huoltajien on ollut vaikea löytää helposti koulun virallisia asioita, kun lastuissa käsitellään paljon muitakin asioita.

Huoltajilla on nyt mahdollisuus antaa palautetta koulun tiedotuksesta ajalla kesäkuu 2008-helmikuu 2010 (noin 19 kk) blogin oikeassa yläreunassa olevan pikaäänestyksen avulla. Kysymys kuuluu: "Millaisen kouluarvosanan koulu saa tiedotustoiminnasta tässä blogissa (2008-2010)". Ja kouluarvosanathan ovat 4-10.

Ei kommentteja: