Kirjoja

Kirjoja

torstaina, syyskuuta 16, 2010

Torstai taitaa mennä juoksuksi

Yksi slide illan esityksestä.

TAAS on torstai! Tämä torstai taitaakin mennä juoksuksi.

Aamulla reippaasti ylös ja tekemään keynote-esitys tämäniltaiseen eppujen vanhempainiltaan. Tiivistin siihen myös kodin ja koulun yhteistyösuunnitelma-aihiomme ideoita. Hieman sähköpostien purkua ja sitten konttorille.

Tsekkaamme DreamMix-luokan kanssa eilen kuvatun kyselevän opettajan clipsin ja kuvaamme seuraavan. Kerhotuntien jaosta tulisi ehtiä tehdä eka hahmotelma. Niinikään tsekkaan viimeiset viranhakijat. Haku päättyi eilen. Ensimmäinen haastattelu on huomenna.

Klo 11.40 kokoontuu koulun johtoryhmä. Kiireellisimmät asiat liittyvät hankintoihin ja lukuvuosisuunnitelmaan  (kehittämistoiminta ja mm. tapahtumakalenteri).  Sieltä Keski- ja Pohjois-Espoon rexien aluekokoukseen Kirkkojärven uuteen kouluun. Sieltä klo 14 Lagstadin kouluun kaikkien rexien infotilaisuuteen. Klo 16 esittelemään rehtien kokonaisbudjettikyselyn tuloksia EKOAY:n hallituksen työvaliokunnalle. Ja klo 18.30 sitten ekaluokkien vanhempainiltaan.  Ja illalla editoimaan kolmas opettajasketsiclipsi.

Siis koleerikolle luvassa  mukavan monipuolinen päivä.

PÄIVÄ on nyt illassa. Palasin juuri eppuvanhempainillasta. Oma osuuteni vei noin 40 minuuttia.  Meni siis vähän pitkäksi.

Muutoin päiväohjelma meni aikalailla ennakoidusti. Aluekokoukseen en kerinnyt- joryn kokous vaati läsnäoloani. Mutta saimme opettajien vastuualuejaon valmiiksi. Kerhonohjaajien kanssa pidin lisäksi yhden  palaverin. Kolmannen clipsin kuvaus siirrtyi huomiseen.

Ei kommentteja: