Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Alkuviikon tohinaa

KAKSI työpäivää takana, ja  tuntuu, että töitä on paiskittu kahden viikon edestä. Johtokunnan kokouspapereita, toimintakalenteria, poistumisharjoituksen suunnitelua, Unicef-kävelyn ideointia, Efecaf-itsearviointikoulutusta, kolme työhaastattelua opetustuokioineen, virkavapauspapereita, kerhotuntien uudelleen jakoa, tukiopetustuntien jakoa, oppimiskeskuksen Noodi-koulutuksen peruutus, koulunkäyntiavustajien  ruokailuasian selvittelyä, oppilashuoltoryhmän kokous...

Tuliko mitään valmista?

Dickensin: Saiturin Joulu
KOKO koulun joulunäytelmän Saiturin Joulu Kick off- tilaisuus oli maanantaina. Viritykseksi esitin yllä olevan videopätkän, jonka diat on poimittu netistä. Musiikkina on Fab Four- coverbandin Beatles-soundilla väritetty Petteri Punakuono. Ajatelkaa: jouluun on enää 12 viikkoa ja kolme yötä.

4a-luokan opettaja on valittu

4a-luokalle on nyt valittu opettaja. Hän aloittaa työnsä ensi maanantaina. Toivottavasti hän pääsee tutustumaan luokkaan ensi torstaina. Nimi paljastetaan sitten:-)

Poistumisharjoitus

HUOMENNA keskiviikkona kuuluu keskusradiosta klo 9.20 kuulutus, jossa kaikki kehoitetaan poistumaan koulusta kokoontumispaikoille. Poistumisharjoitukset ovat tästä syksystä lähtien kaikissa kouluissa pakollisia syyskuun aikana.

Huomiseen ohjelmaan kuuluu  japanilaisryhmän vierailu meillä. Kyseessä on osittain sama ryhmä, joka tutustui pari syksyä sitten tapaamme opettaa vammaisia lapsia. 

Ei kommentteja: