Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, syyskuuta 29, 2010

Syksyn ehkä tärkein päivä

JOTKUT päivät ovat tosi tärkeitä. Tämä keskiviikko kuului niihin, ennen muuta illan johtokunnan kokouksen vuoksi. 

Poistumisharjoitus

Talonmies Kari on juuri tarkistanut,
että talon kellarissa ei ole ketään.
6ac-luokka  poistuu asuntolan
parkkipaikalle, mikä on toinen
kokoontumusalueemme.
AAMULLA  klo 9.25 kuulutettiin hälytys. Kaikki olivat ulkona 3 minuuttissa. Osastovastaaavien ilmoitukset oli annettu neljässä minuutissa. Hyvä me! Jälkipuinnissa kaikki oli ok.

Poistumisharjoitukset ovat osa Espoon kouluissa tehostettua turvallisuustoimintaa. Olemme myös päivittäneet turvallisuussuunnitelmiamme. Tämän syksyn aikana edessä on vielä palotarkastus (jonka yhteydessä tarkistetaan ns. pelastussuunnitelmat),  turvallisuuskävely, henkilökunnan ensiapuosaamisen päivitys jne. 

Japanilaisen delegaation vierailu

16 inkluusion asiantuntijaa vieraili
jälleen Aurorassa observoimassa RI-
opetusta.

ILTAPÄIVÄÄN mahtui juuri ja juuri  japanilaisen asiantuntijaryhmän vierailu.  Osa ryhmästä on käynyt meillä jo kolme kertaa ihailemassa espoolaista tapaa hyväksyä vammaisia lapsia kouluyhteisöön. Vieraat saivat keskustella rehtorin ja apulaisrehtorin kanssa  ja seurata opetusta 4c- ja 6ac-luokissa. Erityisesti heitä kiinnosti, kuinka kehitysvammaisten lasten opetus järjestetään yläkoulussa. Se onkin haastava juttu. Johtokunnan kokous

AURORAN koulun tärkeimmät päätökset tehdään johtokunnan kokouksessa. Johtokunnan jäsenet ovat oppilaittemme huoltajia. Henkilökunnalla on kaksi johtokuntapaikkaa. Asiat päätetään rehtorin esittelystä. Johtokunnan esittely löytyy tämän linkin takaa.

Kaikki asiat menivät läpi esitetyssä muodossa.  Kokousasioista raportoidaan tarkemmin ensi viikolla koulumme www-sivuilla.

Ei kommentteja: