Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, syyskuuta 01, 2010

Aurorassa haettavana luokanopettajan tehtävä

Luokanopettaja tekee
tärkeää työtä.

AURORASSA avautui äkillisesti työpaikka. Etsimme luokanopettajana toimivaa  päätoimizsta tuntiopettajaa. Hakemuksen nettiin osoitteessa https://www.tyonhaku.espoo.fi/

Työavaimen numero on 3-982-10. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 16.9.2010. Palkka juokseen 31.7.2011 saakka.  Hakuaika alkanee viimeistään perjantaina 3.9. ja päättyy 15.09.2010 kello 15:45. Muodollisesti pätevä voidaan nimittää tehtävän nopeamminkin.
Luokanopettajuus on sijoitettu neljännelle luokalle. Luokanopettajan opetusvelvollisuuteen kuuluu mm. englannin, liikunnan, musiikin ja käsityön opetusta. Kelpoisuusvaatimus on luokanopettajan kelpoisuus.
Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muun opettajan pätevyyden tai opettajakokemusta omaavat hakijat huomioidaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Lisäksi edellytämme: Kykyä ja tahtoa tehdä yhteistyötä ja joustaa. Luemme eduksi:
  • Opetuskokemuksen
  • Kokemuksen kerhotoiminnasta
  • Kokemuksen aikuisten kouluttamisesta.
  • Kokemuksen englannin, ruotsin ja tai musiikin ja käsityön opetuksesta. 

Kaikkein tärkein on kuitenkin iso sydän auttaa lapsia, jotka eivät ole syntyneet kulta- tai edes hopealusikka suussa. Etsimme työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa, lapsista välittävää ja annetuissa tehtävissä myös viimeistelyyn pystyvää ammattilaista.
Lisätietoja
rehtori Martti Hellström 045 111 8156

Ei kommentteja: