Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, maaliskuuta 12, 2012

Viikko taas käynnistetty

YT-istunnot pidetään sisäilmaongelmien vuoksi nykyään Julian ja Ullan
luokassa. 
TÄMÄN lukuvuoden isoja juttuja on  kolmiportaisen tuen asiakirjojen laatimisen haltuunotto. Espoossa on käytössä Wilmassa järjestelmä, joka siirtää tuen tietoja näppärästi asiakirjasta toiseen. Se helpottaa.

Tänään laaja-alaiset erityisopettajamme  Eeva-Liisa, Pia, ja Sari ohjasivat meitä sekä aamun YT-istunnossa että iltapäivän tiimiajalla kädestä pitäen täyttämään lomakkeita. Tavoitteemme on saada  talon kaikki pedagogiset arviot,  selvitykset ja oppimissuunnitelmat kuntoon maaliskuun loppuun mennessä.

4b-luokan oppilaat olivat pikkuvesipetoja. Harjoittelu aloitetaan pikku-
altaasta. Uintireissuun käytetään aikaa noin 1,5 tuntia. Altassaa ollaan
siitä noin 45 minuuttia. 
SITTEN johtamaan koulua uimahalliin. Uinnit alkoivat, ja joka ryhmän suihkutilojen valvojiksi tarvitaan mies- ja naisopettaja. Minä valvoin kolmea ryhmää Leppävaarassa. Lapset olivat tosi innoissaan.

Muutoin kaikki sujui vallan mukavasti - mutta  kahvio on mennyt konkkaan. Eikä hallilla ollut edes kahviautomaattia. Aikuisvalvojan  on otettava eväät ensi kerralla mukaan.

PÄIVÄÄN mahtui oikein iloisia uutisia. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että saamme ensi lukuvuodeksikin starttiluokan. Olisi ollut tosi kurjaa, jos tämä meidän Espooseen tuomamme tuen muoto olisi siirretty johonkin toiseen kouluun.

Toinen hyvä uutinen koski kokonaisbudjettia. Kaksi akiivista nuorta  rexiä on  paikallistanut  budjetointivirheen, joka todennäköisesti selittää sen, että koulujen palkkamenot näyttävät ylittyvän. Tekisi mieli kiukutella, että  kuuluisikohan näiden virheiden etsiminen oikeasti jollekin ihan muulle taholle. Mutta en viitsi.

Pieni takaisku sen sijaan oli, että uuden koulurakennuksen hankesuunnitelman suhteen ei kuulu mitään uutta. Prosessi seisoo.

Ei kommentteja: