Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2012

Auroran johtokunta kokoontuu tänään

ESPOOSSA kouluilla on vielä omat johtokunnat.  Monessa muussa kunnassa niistä on luovuttu. Meillä johtokunnassa on seitsemän jäsentä, josta kaksi on  henkilökunnan edustajia, muut  ovat oppilaitten huoltajia. Rehtori toimii esittelijänä ja sihteerinä. Hänellä ei ole äänivaltaa.

Tämä johtokunta jatkaa vielä ensi syksyn ajan, mutta kuntavaalien jälkeen kutsutaan koolle kokoukset, joissa sekä huoltajat että henkilökunta asettavat ehdokkaat uudelle johtokunnalle. Soihtu siirtyy sille keväällä 2013.

Johtokunta kokoontuu kolme kertaa vuodessa.  Tänään pidettävä kokous on vuoden ensimmäinen. Kokouksen esityslistalla on seuraavia asioita ihan kokousteknisten asioiden lisäksi:
- 6.§ AJANKOHTAISKUULUMISIA
- 7. § EDELLIS(T)EN KOKOUKS(I)EN PÄÄTÖSTEN TOTEUTUMINEN 
 - 8.§ KOULUN TOIMINTASUUNNITELMAN TOTEUTUMISEN SEURAAMINEN  
- 9. § KOULUN TOIMINTASUUNNITELMAN  HYVÄKSYMINEN VUODELLE 2012
- 10 § KOULUN LUKUVUOSISUUNNITELMAN  HYVÄKSYMINEN/RETKET
- 11.§  JOHTOKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011  
- 12.§  KOULUKOHTAISET LAUANTAITYÖPÄIVÄT LKV 2012-13
- 14. § MUUT ASIAT
- 15. § TIEDOTUKSIA JA SAAPUNEITA KIRJEITÄ

AJANKOHTAISISSA asioissa johtokuntaa puhuttaa varmasti koulun  sisäilmatutkimusten tilanne ja uuden koulurakennuksen suunnitteluvaihe. Koulukohtaisiksi lauantaityöpäiviksi esitetään perinteiseen tapaan joulujuhlalauantaita (15.12.-12)  ja Auroran päivää (9.3.- 13) 2012. Vastaavia vapaapäiviä esitetään syysloman yhteyteen (ke 17.10) ja itsenäisyyspäivän jälkeen perjantaiksi 7.12. -12.

Kokouksen päätöksistä kerrotaan ensi viikolla koulun nettisivuilla.

Ei kommentteja: