Kirjoja

Kirjoja

torstaina, joulukuuta 17, 2009

Toimen torstai

KUVA: Espoon Quest2009-tiimi ja Michael Fullan. Kuvan otti Janne Oinonen.


VARHAISHUOMENTA, rakas päiväkirja.

Hieman väsyttää. Eilinen työpäivä venyi pitkäksi, mutta saimme kuin saimmekin melkoisen osan työsumasta purettua. TIP-hankkeen välttämättömiä hankintoja on toimitettu talo täyteen. Iltapäivä- ja kerhotoiminta monipuolistamaan saamme mm. savenpolttouunin, lasten kirjoja, urheiluvälineitä, lasten käyttöön sopivia kameroita, lisää teatterivaloja, vahvistinlaitteita ja äänitekniikkaa. TIP-ohjaajat tunnistaa jatkossa vielä paremmin TIP-huppareista.

Itse purin IKEAN-kassillisen paperitöitä. Päivän hirveä uutinen oli pienen koululaisen jääminen auton alle. Tänään kuulemme, kuinka hän voi.

MYÖS ilta venyi, sillä Kolmen Rosvon esitysten taltiointinauhojen työstämiseen kuluukin paljon enemmän aikaa, kuin oletin. Siksi kirkkaat teatterivalot olivat olleet. Pätkien väreja voi iMovie-ohjelmalla jonkin verran korjailla-samoin rajausta. Aloitin III-miehityksen esityksestä.VIDEO: Parin minuutin leike rosvonäytelmästä.


TYÖ kutsui tänä aamuna hieman ennen kuutta. Laadin Kyselykoneen avulla pikakyselyn henkilökunnalle tämän syksyn kouluarvosanan määrittämiseksi. Ohjelma on tosi mainio ja helppokäyttöinen. Sitä voi kokeilla ilmaiseksi klikkaamalla tästä.

KUVA: Katsoimme oppilaitten kanssa taukotuvassa leffaa. Hauskaa näytti olevan


TÄMÄN päivän isoja juttuja on kolme. Kaitsun ja Arjan loihtimaa jouluateriaa odotellaan vesi kielellä.
KUVA: Jouluateria oli tosi monipuolinen. Sainpa ensimmäisen kerran tänä vuonna oikeaa kinkkua, rosollia ja perunalaatikkoa.


Espoon Quest2009-tiimi on saanut audienssin opetustoimenjohtajan luokse. Tarkoituksemme on esitellä hänelle kokemuksiamme kanadalaisesta tavasta tukea koulujen opetuksen kehitystä. Näin myös tehtiin.

Kolmas iso juttu on klo 15. Sampo-pankin pankinjohtaja myöntää apurahan Auroran koululle Raija Herralan tekemän liikunnan opetuksen kehittämisidean toteuttamiseksi.

Ei kommentteja: