Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 22, 2009

Hyvää Joululomaa


KUVA: Kaija-opettajan johtama trio säesti maanantain joulukahveilla yhteislaulua. Kitarassa Joni Schiray ja sellossa Sakari Kiilavuori.


VIIMEINEN koulupäivä on alkamassa. Klo 11 lapset kirmaavat joululomalle. Tänä vuonna lomaa on 15 päivää. Toivottavasti lumiset kelit säilyvät, jotta lomalaiset saisivat luistella ja hiihtää itselleen punaiset posket.

KIITÄN vielä koko Auroran koulun puolesta vanhempia ja oppilaita hyvästä yhteistyöstä. Erityisesti haluan kiittää Koti & Koulu ry:n aktiiveja hienosta työstä kaikkien lippajärveläislasten iloksi.

Opettajienkin joululoma alkaa tänään, ja toivon, että käännytte kouluasiossa (mm. jos olette huolissanne jostain todistusarvosanasta) opettajien loman aikana rehtorin puoleen. Yhteistiedot ovat blogin oikeassa sarakkeessa.

KOULU alkaa siis torstaina 7.1 2010 työjärjestyksen mukaan. Todistukset allekirjoitettuina mukaan!

Toivotan kaikille rauhallista joulua ja jo tässä vaiheessa hyvää uutta vuotta 2010. Filmimäistä joulukorttia voi katsoa tästä linkistä.

Martti Hellström
rehtori

PS. Joulukahveilla käytiin läpi myös henkilökunnan (opettajien ja muun henkilökunnan) itselleen syksyn uurastuksesta antama todistus. Todistuksen keskiarvoksi tuli 8-. Toiset antoivat syksylleen täyden 10. Toiset kutosen. Useimmille syksy oli ollut tavallisen hyvä.
Hyvää mieltä henkilökunnalle oli tuonut mm. yhteistyö lasten, kollegoiden ja vanhempien kanssa, pariopettajuus, mahdollisuus pitää kerhoja ja työympäristö. Pahaa mieltä taas avustajapula, ja arjen sellaiset käytännöt, joita ei ole saatu toimimaan hyvin. Tartumme niihin pontevasti keväällä ja yritämme entistäkin paremmin pitää huolta jokaisen hyvinvoinnista.
Rehtori antaisi henkilökunnalle paremman arvosanan, kuin se on itselleen antanut. Samoin näyttävät huoltajatkin ajattelevan. Blogin pikagalluppiin on tähän aamuun mennessä osallistunut 38 vastajaa. Tällä hetkellä yli puolet heistä on antanut kiitettävän (9) tai erinomaisen (10) arvosanan koululle. Yleisin arvosana on 9, alin on 6 ja yli 10.
Syksyn opetusohjelma on ollut Aurorassa monipuolinen. Koulutyön resurssit ovat meillä ja Espoossa laajemminkin hyvät. Pienen alkutahman jälkeen olemme saaneet palkata sijaisia opettajille. Meillä on tuki- ja jakotunteja. Olemme voineet tarjota kaikille halukkaille iltapäivätoimintaa- mikä on ainutlaatuista Espoossa. Kerhotoiminta on tosi laajaa. Olemme voineet hankkia upeita uusia opetusvälineitä jne.
Tästä on hyvä jatkaa, vaikka on myönnettävä, että kevään taivaalla näkyvät ukkospilvet myös hieman pelottavat.

Ei kommentteja: