Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 15, 2009

Keskellä yötä

TERVEISIÄ Kansallisteatterin Platonovin ennakosta. 3 t 45 min tarkoittaa, että kotona ollaan puoliltaöin. Tsehovin nuoruudentyössä on jo kaikki ne teemat, joilla hänen myöhemmät näytelmänsä ovat nousseet klassikoiksi. Turha elämä ja ponnettomat ihmiset. Jostain syystä tarina itsensä ja muut tuhoavasta gigolosta on ohjattu vesileikiksi. Jännää, kuinka jotkut uudet ratkaisut, kuten vesiallas Tuntemattomassa Sotilaassa tarttuvat ja leviävät.

Pakko sanoa: tämän ikäinen hieman väsyy yksisävyiseen huutamisnäyttelemiseen. Toivasen Tapsan kanssa ihailimme hienoa teknistä oivallusta, jolla toteutettiin ilotulitus sisätiloissa. Saa nähdä, mitä kriitikot tykkäävät tästä Michael Baranin ohjauksesta.

KOULUPÄIVÄ sujui mukavassa talvisäässä.

KUVA: Vedin kahdelle luokalle teatterileikit salin lavasteissa. Homma jatkuu huomenna.


Klo 13 lähdin uimahallille valvomaan poikien suihku- ja saunatilakäyttäytymistä. Uimaopettajat ovat tosi tehokkaita.

KUVA: Auroran lapset opettelevat uintia Kuninkaantien lukion uimahallissa.MUU PÄIVÄ sujui hyvällä tuulella, muutamia yhteenottoja sovitellessa ja 46 000:n euron määrärahan käyttämistä suunnitellessa. TIP-väki ja opettajat olivat tehneet urakalla hankintaehdotuksia, joita kävimme johtoryhmässä läpi. Huomenna hankinnat on pantava toimeen. Kaupunki ei anna lupaa siirtää rahoja vuoden vaihteen yli.

Opettajat naputtelivat pitkälle iltapäivään todistusarvosanoja Wilmaan.


Ei kommentteja: