Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Luokanopettajaliiton hallitus Helsingissä

KUVA: Luokanopettajaliiton hallitus kokoontui illalla Helsingissä Parkissa. Olin paikalla Luokanopettaja-lehden päätoimittajana.

MUKAVA perjantai. Jaoimme Rosvo-paidat lapsiesiintyjille ja aikuisille. Siestalla oli vielä näytelmäharjoitukset. Lapset osaavat roolinsa verrattomasti. Meillä aikuisilla on vielä jännitettävää.

Kenraaliharjoituksiin on ilmoittautunut sopiva määrä naapurikoulujen luokkia; kaikki näyttävät mahtuvan toivomiinsa esityksiin. Tarhalaisia on tällä kertaa tulossa vain yksi ryhmä.


KUVA: NuoriSuomi veti oikein mukavan iltapäiväkoulutuksen. Paikalla oli yli 20 opettajaa ja koulunkäynti- avustajaa. Tarkoitushan on, että kaikkien oppilaitten liikunnan määrää pystyttäisiin lisäämään pikku hiljaa lähemmäksi kahta tuntia/päivä.
ILLAKSI Helsinkiin. Luokanopettajaliiton hallitus piti vuoden viimeisen kokoksen täällä päin Suomea- hienoa, sitä ehtii oikein kotiin yöksi.

Hallitus päätti lisätä Luokanopettajan päiväkirjan painosmäärää vielä 100:lla (4600:een). Luokanopettajalehti oli saanut ihan mukavaa palautetta lukijoilta. Tammikuun lehteen varattiin 40 sivua. Tuupari on jo lähetetty taittajalle ja ensimmäinen erä juttuja. Kokous jatkuu lauantaina.

Ei kommentteja: