Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 08, 2009

Tasan kaksi viikkoa koulua!

PÄIVÄHÄN voi olla yhtä aikaa ihana ja aika kamala. Tänään oli. Ihanaa - minun mielestäni - on aina nähdä, kuinka koko koulun näytelmä syntyy osista. Lavasteet saatiin tänään valmiiksi, ja niissä vedettiin samalla ykkös- ja kakkosmiehitysten läpimenot. Upeita lapsia. Ja nyt mukana puherooleissa ihan pieniäkin oppilaita. Kuoro ja bändi toimivat- ja asemat löytyvät. Huomenna vilkkuvat jo valot, ja pääosa vaatteistakin on löytynyt.

SE mikä on kamalaa liittyy tähän vuoden aikaan aina osuviin yhteenottoihin. Joku nappaa koulun nettiosoitteen. Mur. Huoltaja on loukkaantunut opettajalle jostain. Mur. Ja seuraavaksi loukkaantuu opettaja. Mur. Pienetkin asiat alkavat harmittaa. Mur. Kuiskaaja kuiskaa liiaan nopeasti. Mur. Pukukoppiin ei pääse. Mur. Joihinkin luokkiin kasaantuu yhtä aikaa monenlaisia oppilaitten riitoja jne. Mur.

NYT pää kylmänä kaikilla. Ei pidä provosoida eikä provosoitua....
Vaikka moneen asiaan on ihan aihetta. Silti niin moni asia on meillä tosi mallillaan.

JOULULOMAAN on tasan kaksi viikkoa. 10 koulupäivää ja todistustenjakopäivä.

1 kommentti:

Esa Kukkasniemi kirjoitti...

Tätä on liikkeellä. Sain itsekin vähän korjaavaa palautetta tässä pari päivää sitten yhdeltä huoltajalta. Joulu taitaa vetää monen naaman kireäksi... "Tule joulu kultainen"

t. naapurikunnan reksi