Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Jännittää vähän

KUVA: Koko koulun näytelmät ovat pitkä, pitkä prosessi. Ja nyt on enää yksi yö finaaliin! Tämä kuva on ensimmäisistä harjoituksista, joissa lapsille oli jaettu roolit. Neljä miehitystä harjoittelee siinä yhtä aikaa. Kukin rooli on omalla kehällään.

EILEN siis puoli koulua kenraaliharjoitteli rosvo-näytelmää. Tänään on vuorossa toinen puolikas. Klo 9.30 esiintyy 5ac:n johdolla III-miehitys, jossa minä paikkaan Kia-opettajaa. joka on ollut pitkään poissa. Jännittää, niinkuin kuuluukin. Klo 11. on sitten 5b:n johdolla IV-miehityksen vuoro. Toisin kuin aikaisemmilla kerroilla, kenraalikatsomossa on tilaa myös oman koulun oppilaille.

Iltapäivällä on pakko riisua roolivaatteet, istua päätteelle ja hoitaa rehtorille kuuluvia paperiasioita.

HUOMENNA lauantaina on Aurorassa syyslukukauden päätösjuhlat: klo 9, 10, 11 ja 12. Vedämme kaikki neljä miehitystä peräkkäin. Odotettavissa on kyllä aika säpinää. Esitysten kesto näyttää olevan noin 45 minuuttia. Siinä on tasan vartti aikaa vaihtaa miehitys, vaatteet sekä tyhjentää ja tuulettaa sali.

SALISSA on nyt istumapaikat 160:lle; käsinojia nostamalla voimme hieman tiivistää. Esiintyjiä on nyt niin paljon/miehitys, että toivottavasti mahdollisimman monelle vanhemmalle löytyy istumapaikka. Kannattaa tulla ajoissa. Ja kuten aina aikaisemminkin muistutan, että esityksen alettua saliin ei enää pääse.

Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, ja lauantaista jää kaikille hyvä, iloinen mieli.

Ei kommentteja: