Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, joulukuuta 12, 2009

Kiitos kaikille lukuvuoden päätösjuhlasta!


KUVA(Raija Herrala)

NO NIIN. Nyt on juhlat juhlittu. Neljässä esityksessä oli yhteensä enemmän kuin 640 katsojaa. Lavalla oli puolen kolmattasataa lasta ja aikuista. Aikataulu piti hienosti. Mieli oli iloinen, ja yleisö oikein ystävällistä.

Kolmen rosvon fanipaitoja tilattiin 109 kpl! Puffetti tuotti DreamMIxille rahaa 800 €!

Kiitos ihan kaikille juhlista. Niille, jotka olivat stagella ja niille, jotka mahdollistivat muille hienon esiintymiskokemuksen tekemällä töitä taustalla.

Tässä vielä kaksi rehtorille tullutta terveistä:
"Kiitos upeasta näytelmästä, jossa yhdistyivät draama ja musiikki sydäntä lämmittävällä tavalla. Kolme iloista rosvoa tempaisivat mukaansa, ja erityisesti minua ilahdutti koko tiimin työstä aistittava mahtava yhdessä yrittämisen henki. On harvinaista, että koulu jaksaa panostaa näin paljon yhteiseen tekemiseen. Siksi se on sitäkin ihailtavampaa. Olen muutenkin ollut kovin iloinen kuullessani pojantyttäreni Pinja kommentteja koulusta ja sen opettajista. Ekaluokkalaista jännitti kovasti ennen koulun alkua, mutta hän löysi nopeasti paikkansa ja nauttii uusista ystävistään ja uusien asioiden oppimisesta. Minä olen iloinen siitä, että Pinjalla oli niin hyvä onni, että hän sattui pääsemään juuri teidän kouluunne. Hauska sattuma oli myös se, että Pinjan opettaja Risto oli myös Pinjan isän, poikani Villen opettaja Olarissa parikymmentä vuotta sitten. Olen jutellut hänen ja Katrin kanssa, ja olen varma, että Pinja on parhaissa mahhdollisissa käsissä. Kun nykymaailmassa ei ole ollenkaan itsestään selvää, että koulussa asiat ovat kunnossa (koulukiusaaminen ym.), on todella hienoa huomata, että Aurorassa on ymmärretty ja jaksettu panostaa siihen, että lapset saavat parhaat mahdolliset eväät myöhempää elämää varten: "Ei koulua, vaan elämää varten opimme." Toivotan teille kestävyyttä ja innostusta tärkeässä työssänne. Hyvää ja rentouttavaa joulunaikaa sinulle, Ristolle ja Katrille!" Markku Sunimento, Pinjan pappa

" Kyllä oli vain ihana näytelmä Auroran koulun Kolme Iloista Rosvoa... Sofi-tädiltä eivät olleet unohtuneet opetuksen jalot taidot... Kiitos koko Auroran koulu... Erityiset kiitokset oppilaille ja koko henkilökunnalle upeasta työstä..." Marjo Matikka, kaupunginhallituksen edustaja suomenkielisessä opetuslautakunnassa.

Ei kommentteja: