Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, heinäkuuta 29, 2008

Ratkaisu löytyi

KUVA: Haaskat iskivät "raatoon"; savuvaurioituneeseen parakinosaan on maalattu graffitteja.

Päivitetty 30.7.08


RATKAISU 5.-6.-luokkien väistötiloiksi on löytynyt. Kehittämispäällikkö Juha Nurmi teki ison työn ja löysi mallin, jolla luokkia ei jouduta hajasijoittamaan.

Suomenkielisen opetuksen tulosyksikkö tiedottaa ratkaisusta torstaina 1.8. Tiedotus siirtyy päivällä yksityiskohtien vaatiman hionnan vuoksi.

PÄIVÄ melkein menikin puhelua jännittäessä. HUH! Nyt alkaa sitten lukkarien muokkaus vastaamaan uutta tilannetta.

KOULUN www-sivut on nyt saatu auki, hieno juttu. Perjantaina alkaa sivun päivitysten opettelu.

1 kommentti:

Pirkko Taipale kirjoitti...

Rehtorille ja muulle koulun henkilökunnalle suuret kiitokset hienosta toiminnasta kriisitilanteessa ja rakentavasta suhtautumisesta kaikkiin asian osapuoliin. Asioista tiedottaminen on ollut jatkuvaa ja vaikeaan tilanteeseen on heti alettu etsiä ratkaisuja! Voimia henkilökunnalle poikkeukselliseen syksyyn.

Suurella myötätunnolla ajattelen myös palon aiheuttaneita poikia ja heidän perheitään. Samanlaisia, välillä ymmärtämätömiä murrosikäisiä on monessa kodissa. Tässä tilanteessa vain seuraukset varomattomasta ja tyhmästä toiminnasta olivat kohtuuttomat. Pojat tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen, että selviävät tilanteesta.

Aikaisemmissa kommenteissa on ollut hyviä ehdotuksia iltapäivystyksistä, nuorten tiloista yms. Niitä ja muita ideoita nuorten turvallisen yhdessäolon edistämiseksi varmaan voidaan konkreettisesti pohtia syksyllä esim. Koti ja koulu yhdistyksen kokouksissa.