Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Hyvää heinäkuuta, blogi!


- Koulutyön kesäkeskeytyspäivä nro 36/73-

ALKAA olla aika päättää pariksi viikoksi venynyt blogitauko. Ihan täydellinen tauko ei ollut, kuten huomaa. Suru-uutisen vuoksi jotain oli askarreltava.

Viikon loma Dubrovnikissa teki terää. Luin oikein yhden jännärin. Nautin auringosta ja kirkkaasta merivedestä. Vanha kaupunki oli komea, ja retki Mosarin sillalle antoisa. Mutta mukava oli palata Suomeen. Autoni numero 21 odotti lentokentällä. Ja uudet (va..) silmälasit :-)

KUVA: Olen siis vaihtanut pappamersun ärhäkämpään metallinsiniseen 3- sarjan coupee Bemariin vm. 2002. Broidin ottama kuva.

ENSI yönä on koulutyön kesäkeskeytyksen puoliväli. Niin se aika menee. Omasta neljän viikon lomastakin on ehtinyt kulua kaksi viikkoa. Olen ahkerasti naputellut kasvatuksen käsitteitä ja koonnut syksyn Luokanopettajalehden juttuja. Luokanopettajan päiväkirjan nro 20 työstäminenkin on käynnistetty. Kuntoilua on aloitettu varovaisesti. Tänään menemme Rikun kanssa jo toisen kerran pelaamaan tennistä. Santun asunnon remontissa olen ollut apumiehenä. Vastuualueenani on ollut erityisesti vanhojen tapettien irroittaminen. Tiukassa ovat.

Ei kommentteja: