Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, marraskuuta 03, 2015

Vähän yli viikon kuluttua Jyväskylässä Keos 2015

ENSI VIIKON lauantaina on Jyväskylässä mielenkiintoinen koulutustapahtuma:  "KEOS 2015 – Tulevaisuutta tekemässä.  Kasvatus- ja opetusalan foorumi". Se pidetään Jyväskylän Paviljongissa 14.11.2015 klo 8.30–16.00. Osallistumismaksu  on kohtuullinen: 20 €  ja se sisältää  ohjelman lisäksi aamukahvin ja lounaan.

Päivässä keskitytään uuteen opetussuunnitelmaan; hyvinvointiin; kokeilukulttuuriin; tulevaisuuden taitoihin sekä kulttuuriseen vuorovaikutukseen, osaamiseen ja ilmaisuun. Luentojen lisäksi  ohjelmassa on  työpajoja,  myös sellaisia, jotka on suunnattu vanhemmille. Lisätietoja, ilmoittautuminen ja ohjelma löytyvät osoitteesta www.keos.fi

OLEN iloinen, että saan olla taas mukana. Minulla on työpaja rehtoreille iltapäivällä about klo 13 alkaen.  Näin sitä puffataan:
Ops 2016 tulee. Mikä koulussasi oikeasti muuttuu?- kohderyhmänä rehtorit ja koulunjohtajat, OPS-ohjausryhmien edustajat
- vuorovaikutteisessa työpajassa tuetaan koulun johtoa kehittämään koulunsa toimintakulttuuria Opetushallituksen opsin perusteissa esittämien seitsemän kehittämisen periaatteen suuntaan. Osallistujat tekevät luennon yhteydessä oman koulunsa toimintakulttuurille "10-vuotiskatsastuksen".
Sparraajana on kasvatustieteen tohtori ja opetusneuvos Martti Hellström. Martti jäi kesällä 2014 eläkkeelle espoolaisen Auroran koulun rehtorin virasta. Hän ohjaa parhaillaan mm. opetusharjoittelua ja kouluttaa opettajia ja rehtoreita koulun kehittämiseen ja muutoksen hallintaan. Hän on kouluttajana kansainvälisessä New Pedagogies for Deep Learning -ohjelmassa, jonka ­tavoitteena on maailmanlaa­juinen oppimisen muutos. Martti on tehnyt oppikirjoja sekä mm. tietokirjat Sata sanaa opetuksesta (2008) ja Sata sanaa kasvatuksesta (2010).

Ei kommentteja: