Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 27, 2015

Laiska töitään laskee, mutta mutta...

RAKAS päiväkirja!

Takana huikea viikko hienoja tapahtumia. Maanantaina NPDL-seminaari. Tiistaina pitkästä aikaa tutkimusta Rokan Pekan kanssa. Teimme SPSS:llä koeajoja. Ja Luokanopettajan päiväkirjatyöryhmän työkokous. Työn alla on jo 26. lukuvuosi. Huikeaa. Ja illansuussa vielä kansalaispaneeliin  Tapiolaan puhumaan koulutuksesta.

Keskiviikkona Pohjantähti-hankkeen webinaari, jossa muina vieraina  Pasi Majasaari, Saku Tuominen ja Saija Tynkkynen. Palaan vielä myöhemmin tuon webinaarin antiin. Sieltä tutkimusryhmän kokoukseen OKL:lle ja sieltä vielä Etelä-Espoon demarien syyskokoukseen.

Torstaiaamuna  kello 9 Yleen. Yle-Kioski tekee tv-ohjelmaa kouluasioista, ja ohjelmaan lupautuneelle oikealle asiantuntijalle oli tullut este. "Päivystävä dosentti" paikkasi. Sitten tämän syksyn viimeiset kerrat opetusharjoittelun ohjausta ja Nuorten elinvoimaisuus-ohjelman syksyn viimeinen kokous. Meillä oli upea mahdollisuus tukea kolmen eri järjestön pikavauhdilla organisoimaa toimintaa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille, joiden määrä kasvaa nyt Espoossa hurjaa vauhtia. Yhdistyksillä oli kullakin oma missio. Yksi tukee musiikilla, toinen kuvataiteella, kolmas liikunnalla.

HIENO viikko, mutta liika on liikaa.

Tänään perjantaina kalenterini on ihan tyhjä. Eläköön hidas aamu. Kiiretön aamukahvi - ja Hesarikin on taas jaettu. Ja ensi viikkokin muistuttaa menoiltaan edes kaukaisesti normaalin eläkeläisen viikkoa.

Betonoin muuten eilen kiitäessäni työkeikalta toiselle autoradion Jouluradion kanavalle. Olen jouluihmisiä. Nyt alkaa nousu jouluun.

Ei kommentteja: