Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Vuoden ensimmäinen päivä ja ensimmäinen Luokanopettaja-lehti

"Sinikopiot" ovat nykyään värivedoksia. A3-nipusta saa hyvän käsityk-
sen miltä lehti rupeaa näyttämään. 
VANHA vuosi on jätetty kauniisti hyvästellen taakse, ja tähän uuteen on nyt yhden päivän verran totuteltu.  Hyvä, että on sähköä ja pikkupakkasta. Lunta saisi tulla 1 cm. Tulisi vähän valoisampaa.

TÄNÄÄN en tehnyt grammaakaan kouluhommia. Huomenna taas sitä lajia. Sen sijaan kävin vielä kerran läpi tammikuun Luokanopettajan, ja korjailin vähän pistevirheitä.

Tammikuusta on tulossa tuolla harrastustoiminnan puolella oikein kutkuttavan haasteellinen. Kirjoitettavaa riittää. Luokanopettajan päiväkirjan 2012-13 tekstien deadline on loppiaisen jälkeen. Alkavalla viikolla on myös sovittava lo-liiton koulutuspoliittisen ohjelman taitosta ja painatuksesta. Ekan kouluviikon lauantaina minulla on sitten ilo käydä pukumassa etelä-pohjalaisille opettajille pedagogisen hyvinvoinnin johtamisesta. Olen komeasti luvannut antaa työkaluja sekä vuorovaikutuksen että rakenteiden johtamiseen tunnissa. Ja siitä parin viikon päästä onkin Educa-messut, joilla saan esitellä Lo-liiton näkemystä  hyvästä tulevaisuuden koulusta. Puolen tunnin session quest-stariksi on alustavasti lupautunut Pasi Sahlberg. 

Ei kommentteja: