Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, tammikuuta 31, 2012

Koko koulun elokuvaksi "Koko kaupungin Vinski"

VIIKKO on alkanut oikein mukavasti. Koulujen pysyminen budjetissa on Espoossa tsekattu. Auroran käyttöaste oli 100,1 %. Vähän saamme koulusihteerin kanssa olla ylpeitä.

Pakkasrajaa  on  taas tarvittu. Tiistaina lapset olivat klo 10 välitunnin sisällä, sillä pakkasta oli yli 15 °C. Siestaksi ilma lämpeni. Vanhempien on syytä varmistaa, että lapset pukeutuvat sään mukaan.

Kerhotoiminta käynnistyy parhaillaan vilkkaasti. Kevään aikana toteutuu lähes  kaksisataa kerhotuntia- kaunis kiitos myös Koti ja Koulu ry:lle.

PUUSIIVEN sisäilmaongelmiin liittyvät korjaustyöt on nyt tehty. Tuulikaapinkin raot on tukittu. Vielä on jäljellä siivous- ja puhdistustöitä tehtävä, ja sitten katsotaan, onko korjauksista apua oireisiin. Toivotaan.

KESKIVIIKON Länsiväylässä on juttu sisäilmaongelmistamme. Jutussa tilakeskuksen toimitusjohtaja paljastaa, että koko koulurakennus tullaan purkamaan. Se on siis päätetty?

SAIN tiistaina postia virastosta: uuden koulun tilaohjelmaluonnoksen. Edelleen suunnitelmassa on liian vähän kotiluokkia oman alueen oppilaille, laitoin  siitä muikkarin.

Oppilashuoltoryhmä kävi tilaohjelmaa läpi tiistaina. Johtoryhmä perehtyy siihen torstaina. Tiimit saavat asiakirjat ensi maanantaina.

Tällä viikolla kouluun on tullut kaksi uutta oppilasta. Mukavaa.  Sekä maanantaina että tiistaina meillä oli myös vieras tutustumassa ryhmäintegaatio-opetukseen.

Vinski

KAI se viikon tärkein päätös koski kevään koko koulun elokuvaa. Ryhdymme työstämään Aapelin 1950-luvulla kirjoittamaa klassikkoa "Koko kaupungin Vinski".  Se on hauskan elokuvallinen kertomus mainiosta punatukkaisesta pikkupojasta, joka  saa  apteekkarilta jauhetta, jolla hän muuttuu näkymättömäksi ja pystyy kävelemään seinien läpi. Leffassa on paljon herkullisia rooleja.

Olen varannut alustavasti Tapiola-salin leffan ensi-iltaa varten.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno aihe elokuvalle. Löytyy pojillekin hyviä rooleja!