Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

Keskellä viikkoa

AAMULLA ylös kello puoli kuusi. Minulla oli kolme tuntia ihan  omaa aikaa sukeltaa John Deweyn kasvatusta koskevaan ajatteluun. Oli se fiksu mies.

AIKAMOINEN työpäivä siitä taas tuli. Opettajamme Hannu Kivistö oli muutama viikko sitten Chilessä, ja tänään saimme vaihtariksi kaksi johtajaa chileläisestä koulukonsernista. On siellä kaikki niin erilailla.

Olimme  järjestäneet vieraille koko paketillisen ohjelmaa. Toisella kädellä näyttelin dioja, ja toiselle hoidin näitä sisäilmaongelma-asioita. Kolmannella kädellä vastasin Hesarin toimittajan kysymyksiin teemasta, joka paljastuu viikonvaihteen lehdessä. Onneksi opettajamme pitivät myös vieraista hyvää huolta.

JOHTORYHMÄMME kokoontui käymään läpi opettajilta saatuja hankintaehdotuksia. Muutama tarkistus, ja pääsemme shoppailemaan.

KOULUPÄIVÄN jälkeen ajelin Helsinkiin Siltavuorenpenkereelle pohtimaan kasvatuksen klassikoita. Illaksi kotiin ja kirjoittamaan arviointeja huomenna päättyvän rehtorikoulutusohjelman kehittämishankeraporteista. Hyvä päivä.

1 kommentti:

Esa Kukkasniemi kirjoitti...

Olin päässyt näköjään blogisi etusivulle ;-)

Torstaina nähdään ja päätellään vuoden kestänyttä opiskelurupeamaa. Odottelen mielenkiinnolla palautetta.

t. Esa