Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, marraskuuta 21, 2011

22 koulupäivää joululomaan!

AIKA rientää. 22 koulupäivää (Aurorassa - meillä myös 5.12 on lomapäivä) joululoman alkuun. Kävin läpi  jäljellä olevien viiden viikon ohjelmaa.  Loppuun  asti mennään täysillä, siltä näyttää. Vaikka ollaankin hieman poikkeusoloissa korjaustöiden vuoksi.

(1) KOULUN korjaustyöt jatkunevat ihan loman saakka.  Ilmanvaihdonpuhdistustyöt alkaa keskiviikkona. Tällä viikolla siis puusiipi suljetaan.
- Taukotupa on kunnossa marraskuun lopulla.
- Sitten on vuorossa Ripan luokka ja TS-luokka.
- Sitten neuvottelutila ja vessat.
- Ja joululoman aikana kunnostetaan kouluravintolaa. Näin alustavasti.

Sisäinen diasporamme jatkunee yli itsenäisyyspäivän, viikon 49 loppuun saakka. Omiin luokkiin voitaisiin palata viikola 50, samaan aikaan, kun Pepin harjoittelu tiivistyy.

(2) TILAPÄISESSÄ erikoisahtaudessakin  syntyy hyviä koulupäiviä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Tämän viikon (47) perjantaina alkaa adventtiaika; meillä on adventtihartaus. Seuraavalle viikolle (48) osuu itsenäisyyspäivän avaus. Viikko 49 on lyhyt, ja heti keskiviikkona ja torstaina on Wanhassa Satamassa isot koulualan messut, jossa Aurorakin on mukana. Viikko 50 onkin sitten Peppi-leiriviikko. Saliin rakentuu  puitteet koko koulun näytelmälle ja yhteiselle työn ilolle.  Samalle viikolle osuus myös kaunis, perinteinen Lucia-kulkue ja koulun jouluateria. Viikolla 51 on vielä teatterileikit, ja torstaina jaetaan todistukset.

(3) JA tietysti käymme samaan aikaan koulua ja opettelemmeelämässä tärkeitä asioita. Koulun väki hoitaa sille kuuluvat vanhat ja  kouluille tupsahtavat uudet tehtävät. Perehdymme mm. joulukuun alussa uuteen itsearviointijärjestelmään. Laatukriteerit korvaavat Espoossa vanhaa Efecafia.

NÄILLÄ mennään.

Ei kommentteja: