Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Haemme erityisopettajallemme sijaista.

Tervetuloa taloon, jossa erityis-
opettajaa osataan arvostaa.
Ela-opettajan sijaisuus  ajalle 19.1. - 2.6.2012

Kyseessä on koulumme ELA-virka numero 1; meillä on myös kaksi muuta ELA-opettajaa työkavereina. Haluamme vahvan ela-tiimiin vastaamaan osaltaan koulun tukijärjestelmistä. Viranhaltijan toivotaan a) antavan tavanomaista ja konsultoivampaa laaja-alaista erityisopetusta b) toimivan oppilashuoltoryhmän aktiivisena jäsenenä c) osallistuvan asiakirjatöihin d) osallistuvan koulumme oppimis-keskustoimintaan toimimalla koulutustehtävissä.

Toivomme hakijan perehtyvän koulumme nettisivuihin (www.aurorankoulu.net), sieltä löytyvään rehtorin blogiin ja varmistuvan siitä, että hän haluaa tehdä työtä kokeiluhenkisessä, yhteistyöhakuisessa ja nopeatempoisessa työyhteisössä jopa tavanomaista vaatimattomampia olosuhteita uhmaten.

Etsimme työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa, lapsista välittävää ja annetuissa tehtävissä myös viimeistelyyn asti yltävää opettajaa täydentämään pedagogista ensembleamme. Laaja toimenkuva ja koulumme toimintakulttuuri edellyttävät kykyä irtautua koppiopetuksesta ja ohjata myös aikusia (luokanopettajia ja avustajia). Eduksi katsomme näytöt siitä, että pystyy pitämään asiansa järjestyksessä ja hoitamaan myös paperityöt asiallisesti. Kaikkein tärkein on kuitenkin iso sydän auttaa lapsia, jotka eivät ole syntyneet kulta- tai edes hopealusikka suussa.

Tehtävästä kiinnostuneella on mahdollisuus tulla töihin Auroraan jo aikaisemminkin.

Sijaisuus  tulee haettavaksi Espoon nettisivuilta löytyvälle "Avoimet työpaikat" osastolle. Hakuavain tulee olemaan 3-1270-11

Ei kommentteja: