Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, huhtikuuta 22, 2011

Hyvää Pääsiäistä!

Via Dolorosa v.2006. KUVA: Juha HyvärinenPäivitetty  25.4.2011

LYHYT pääsiäisiviikko on nyt hoidettu kanta. Torstaina koulua pidettiin muuten ihan lukujärjestysten mukaan, paitsi että jumppasaliin oli taas rakennettu Jerusalemin kaupunki. Oman yläkoulumme: Järvenperän oppilaat olivat valmistaneet sinne yhdessä Auroran väen kanssa perinteisen Via Dolorosan.

Keväinen viikko on sujunut tosi nopeasti. Oikein hyvää pääsiäislomaa kaikille!

Viikon 17 ohjelma

Ensi viikko: huhtikuun viimeinen viikko on sekin nelityöpäiväinen.  Nyt käynnistyvät Prinsessa Ruususen kuvaukset ja musiikin äänitykset.

MAANANTAINA 25.4.


Pääsiäismaanantai on pyhäpäivä.

TIISTAINA 26.4. 

Info klo 9.50-10.00. Tietoa mm. Ruususen viikkojen  17 ja 18 kuvauksista ja musiikin äänityksestä sekä lukuvuoden arviointilomakkeestä, kehittämiskeskusteluajoista  ja  mm. avustuspalveluresurssitilanteesta. Klo 10.05 avustajien palaveri. OHR klo 13.30. Teemana mm. ensi syksyn avustajapalveluresurssilisähakemuksen valmistelua.

KESKIVIIKKONA 27.4.

Rehtorilla ja apulaisrehtorilla opettajahaastattelu. Ruususen musiikkia äänitetään. OPS-tiimin kokous klo 12.00.  Aiheena ensi viikon osuus ja tähän astisten tiimikeskustelujen koonta. Siestalla Ruususen kuvauksia.

TORSTAINA 28.4.

Info klo 9.50.  Johtoryhmän kokous klo 12.00 (pj. Ulla)  Mm. loppukevään kalenterin täsmennys (retket jne.). Alkusiestalla Ruususen kuvauksia.

PERJANTAINA 29.4.

Vapun  juhlintaa. Koti ja Koulu ry on sponsoroinut lapsille mukavaa ohjelmaa: Totem teatteri esiintyy.
Vappupallojen luovutus. Deadline itsearviointikysely. Siestalla Ruususen kuvauksia.

Ei kommentteja: