Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, huhtikuuta 25, 2011

29 koulupäivää

koulupäivää siis aikaa opettaa ja kasvattaa meille annettuja lapsia. Kouluviikkoja on kuusi. Ja mikä on hommaa hoitaessa, kun kaunis pääsiäinen on  ladannut kaikkien akkuja. Iloista mieltä tuo varmaan sekin, että viikko 17 on nelipäiväinen ja sen kruunaa hauska Totem-teatterin esitys.

SITÄ toivoisi, että seuraavan lukuvuoden valmistelu voisi edetä nykimättä, ja kesään saisi laskeutua kaikessa rauhassa. Niin ei taida tänä keväänä kuitenkaan käydä. Kovin moni asia on  meistä riippumattomista syistä auki, ja on sitä ehkä pitkään.  Kuinka paljon palkkarahoja meillä on syksyllä käytettävissä? Kuinka monen avustajan palkkaamiseen saamme rahaa? Onko meillä enää varaa kerhotunteihin? Jne.

MUTTA näillä mennään.  Yksi asia selviää kerrallaan. Ja aina ovat kaikki asiat kuitenkin  järjestyneet. Niin nytkin. Itse odotan innolla Prinsessa Ruususen kuvauksien aloittamista. Koko koulun yhteiset jutut tuovat rexin arkeen upeaa iloa, ja sillä jaksaa hoidella niitä ikäviäkin hommia, joita toimenkuvaan kuuluu.

Ei kommentteja: