Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Mahalasku lomalta töihin?

Lomamatkan rankin osa on lentomatka. Nykyää  olla niin
kustannustietoisia, että isojalkaiset eivät oikein millään
mahdu penkin väliin.
LOMA teki hyvää, vaikka se  on aina  riski.  Kun palaa  töihin, edessä on usein kahden viikon  työvuori. Niin nytkin. Yksin sähköpostissa oli 10 megaa "ylipainoa". Ensi syksyn avustajaresurssi näytti  tässä vaiheessa tosi tiukalta. Vaatii lisätöitä.

Lisäksi  poissaolon jälkeen on purettava viikon aikana henkilöstön mieleen  kertynyttä murhetta ja kiukkua. Osaan  on  syytä. Osan ymmärtämiseen sitä ei anna ylety.  Aurinkoinen mieli uhkasi välillä vähän hukkua. Semmoinen päivä.

ILOISIAKIN asioita päivään mahtui. Moni pikkuoppilas kävi halimassa. Koululounas oli maukas. Tämän keväiseen 1.-luokan sijaisuuteen tuli määräaikaan  mennessä 24 hakemusta. Muodollisesti päteviä luokanopettajia on useita joukossa. Hienoa. Parhaille hakijoille lähetettiin kutsu virtuaaliseen haastatteluun, ja vähintään kolme saa kiirastorstaihin mennessä kutsun varsinaiseen haastatteluun, johon kuuluu opetustuokio.

HAKUUN pantiin myös kaksi ensimmäistä luokanopettajan sijaisuutta ensi lukuvuodeksi. YT-istunnossa kävimme valinnan kriteerit läpi.

HUOMENNA uusi päivä. Varmaan  parempi. Kesään on  muuten  32 koulupäivää.

Ei kommentteja: