Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Huhtimessut tulevat. Olenko valmis?

HIUKKA tungosta työpäivien agendalla. Juuri nyt tähtäin on lauantain Huhti-Messuissa.

Tänään lähetimme kirjeet niiden  lasten koteihin, jotka olivat pyydettäessä olleet halukkaita lähtemään töihin messuille. Päivästä tulee heille oikea työpäivä. Neljä 60 minuutin sessioita "Kolmea Iloista Rosvoa" yhdessä teatterityöpajaan ilmoittautuvien opettajien kanssa. Palkaksi on luvassa hampurilaisateria ja yksi vapaapäivä. Jos vanhemmat antavat luvan.

JJ vieraili tänään koululla ja kokosi lauantaita varten rekvisiittaa; vaatteita, tavaraa.... Kellarista pitäisi hakea yksi näyttämöovi. Pia ja Julia ovat järjestäneet pakettiauton, jolla saamme tavarat roudattua perjantaina Ruusutorppaan ja lauantaina pois.

Minun on hoidettava vielä mac + tykki, jolla heitämme muutamia tallenteita joulun 2009 esityksistä. Ja monistettava kässäreitä. Ja etsittävä julisteita...

Ripan vastuulla ovat teatterivalot. Hän on luvannut   luoda  kitaralla spontaania musiikkia.

HUHTIMESSUT ovat 2000-luvun täydennyskoulutusta. Opettajat eri kouluista vaihtavat omia helmiään, koulunsa hyviä käytänteitä ja oppivat näin toisiltaan.  Opetustoimenjohtaja on määrännyt kaikki Espoon peruskoulujen opettajat mukaan tapahtumaan, joten vilinää piisaa.

Ei kommentteja: