Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

HUHTI-messuille

TÄNÄÄN se sitten on.  HUHTI-messut teemalla "Kaikille yhteinen koulu". Ruusutorpan koululla noin 80 espoolaista peruskoulua jakaa toisillen hyviä ideoitaan, "helmiään" hyvään perusopetukseen, yleiseen, tehostettuun ja erityiseen tukeen.  Messuilla tuetaan juuri käynnistynyttä opetussuunnitelman ja koulujen toimintakulttuurin muutosta.

Ohjelmassa on luentoja ja työpajoja. Koulun joka sopessa on koulujen ständejä ja esittelypöytiä. Messut ovat auki espoolaiselle opetushenkilöstölle klo 9-12 ja 12-15.

AURORAN työpaja on auditorion takana olevassa näyttämötilassa. Siellä aikuiset työstävät yhdessä pienen oppilasjoukon kanssa Kolmea Iloista Rosvoa. Työpajoja meillä on neljä klo 10, 11, 13 ja 14. Kukin paja kestää  noin 45 minuuttia.

NYT aamutoimiin ja roudaamaan lapsia Ruusutorppaan. Kuulumisia luvassa  illan suussa.

Keikalla

Team Aurora Pia- ja Julia- opetta-
jien järkkäämässä pakettiautossa,
Roudaus on osa keikkaa. Kuvasta
puuttuu 4. luokan Helmi.
Hieno päivä. Nelja sessiota. Lapset jaksoivat hienosti. Kussakin työpajassa hieman alle kymmenkunta opettajaa leikki heidän kanssaan teatteria sellaisella antaumuksella, että oksat pois. Mukana myös rexin oma esimies hallintopäällikkö Tapio Erma ja oman yläkoulumme: Järvenperän rexi Sisko Savolainen

Lounaaksi rexi tarjosi hampurilaisateriat. Maiskis.

Koulupäivä oli päässä klo 16. Lapsille oli luvattu korvaukseksi vapaapäivä.

Ei kommentteja: