Kirjoja

Kirjoja

torstaina, lokakuuta 01, 2009

Erilainen torstai

TÄNÄÄN on erilainen torstai. Espoolaisrehtorit osallistuvat Sellosalissa pidettävään kaksipäiväseen kansalliseen PRO-REXI-seminaariin. Vain piipahdan koululla hoitamassa muutamat paperirästit. Päivän aikana on luvassa "realiaikaisia" raportteja suoraan Leppävaarasta. Ensimmäinen päivä päättyy kaupungin vastaanottoon ja sitten juhlaillalliseen.

EILINEN meni juoksuksi
kuten arvelinkin.

KUVA: KiVa-tiimin Kaija esittelee ulkovalvojille tulevia tunnistusliivejä


YT- TEEMA-ISTUNTO sujui napakasti. Kiva-tiimi perehdytti porukkaa syysloman jälkeen käynnistyvään ohjelmaan. Vanhemmille järjestetään loka/marraskuun taitteessa oma iltansa, jossa toimintatapaa esitellään. Sovimme myös, että 8.10 panemme koulun nurkat kuntoon, ja tuolloin koulu päättyy kaikilta oppilaita klo 12.45.

EDUARDO ANDERE seurasi sitten päivän ajan koulumme toimintaa. Kävimme pitkiä keskusteluja suomalaisesta koulun johtamisesta ja Pisa-tulosten taustoista. Ytsävällisesti opettajamme mm. Ulla, Sirpa ja Ismo pitivät hänelle seura, kun piipahdin virastossa puolen päivän aikaa. Iltapäivällähain hänet mukaan Ruusutorpan koululle, jossa juonsin kolmannen ja viimeisen KIMARA-iltapäivän. Arvelen, että tämä espoolainen tapa järjestää täydennyskoulutusta on ulkomaalaisestakin kiinnostavaa. Ks. linkki

ILLALLA kokosin vielä saadun palautteen, ja sitten onnellisena mutta väsyneenä unten maille.

Ei kommentteja: