Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Luokanopettaja 4/2009 työpöydälläSUNNUNTAIPÄIVÄN rästeihin kuului marraskuun Luokanopettaja-lehden tsekking. Juttujen deadline oli jo 1.10, mutta kaikilla meillä on kiireemme. Kävin läpi tuupparia, ja naputin itse pari pätkäjuttua. Makasiinityyppisessä lehdessä pitää olla jotakin kaikille. Nelosnumerossa on napakoita kolumneja, vinkkejä koulun arkeen, näkökulmia ulkomaan koulunpitoon, tärkeitä kirjaesittelyjä ja ärhäköitä ideoita edunvalvontaan. Ja tietysti ohjeita jouluisiin askarteluhetkiin. Kaivoin koneen muistista joulunäytelmänkin. Pekka Kämäräinen on kirjoittanut varsin ajankohtaisen joulupukkijutun. Hyvä. Tarkemmin ei tässä kehtaa kertoa, ettei isovelilehti Opettaja varasta aiheita :-)

Pääosa materiaaleista on nyt taittajalla. Päätoimittaja saanee häneltä ensi viikolla pdf-emailia, ja oikoluku alkaa. Lehti ilmestyy 18.11, painoon paketti lähtenee 2.11, joten tässä on vielä kaksi viikkoa tuunata lehteä.

LEHDEN ilme uusittiin edelliseen numeroon. Seuraaviin numeroihin toivon juttujen tulva. Olisi mukava päästä valkkaamaan parhaita tarjokkaita hyvien joukosta.

SAMAAN SYYSSYYN hoidin myös vastuulleeni ottamani koonnan Luokanopettajan Päiväkirjan 2010-2011 ideoista. Pari viikkoa aikatauluista myöhässä. Hyi minua, mutta nyt se on hoidettu ja jokainen toimituskunnan jäsen alkaa kirjoittaa omia osuuksiaan.

Ei kommentteja: