Kirjoja

Kirjoja

torstaina, kesäkuuta 21, 2012

Vuoden pisin (työ)päivä takana.

11 vuotta sitten syksyn Luokanopettajassa oli
tällainen kansi. Silloinkin pohdittiin tuntijakoa.
KOMEA kesäinen päivä. Kolmas koulutyön kesäkeskeytysviikko takana, ja se on saatu aikaan, mikä on. Ja itse asiassa aika paljon :-) Kansliassa ja muuallakin.

VIIMEISENÄ  puristuksena tein vielä syksyn Luokanopettajalehden tuupparin ja lähetin hyväksytyt jutut taittajalle. Tulossa on jälleen monipuolinen lehti: vakavia ja kevyitä juttuja, edunvalvontaa ja pedagogiikkaa.  Lehteen tulee 36 sivua, ja ideoin tänään vähän uutta ilmettäkin. Juttuja oli tällä kerralla tarjolla tosi hyvin. Päätoimittaja pääsi oikein valitsemaan. Varjopuolena on tietysti  kirjoittajan harmi, että jokin juttu siirtyy marraskuun lehteen.

Vinkkinä kaikille kirjoittajille: Lyhyet jutut menevät helpommin läpi. Opetelkaa kirjoittamaan liuskan tai parin juttuja.  Ne mahtuvat lehtiin paremmin. Vain todellinen taitaja osaa kirjoittaa puolen sivun ja 1/4-sivun juttuja. Kasvata itsesi sellaiseksi.

SYKSYN Luokanopettaja ilmestyy syyskuun puolivälissä. Kun koulu alkaa, edessä on kaksi oikolukukierrosta, ja painolupa annetaan syyskuun puolella. Lehden saa liittymällä Luokanopettajaliiton jäseneksi. Ks. www.luokanopettajaliitto.fi

Ei kommentteja: