Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 05, 2012

Kesäkeskeytyspäivä 2/72

Kesäkerhossa liikutaan ja leikitään. Hieman yli 20 kerholaista ohjaa
kaksi tomeraa nuorta naista.
VESPALLA kelpaa kesällä hurauttaa työmaalle. Työpäivä oli alkanut jo kuuden pintaan, kun nousin hahmottelemaan kotikonttorissa kesätyölistaa. Kaivoin jälleen esiin TimeSystem-järjestelmäni, ja eikun pudottamaan sovittuja tapaamisia jne. taas pitkästä aikaa oikein paperisivuille (olen pitkään käyttänyt vain gmailin nettikalenteria).

Kymmeneksi  sitten koululle. Puolenkymmentä opettajaa oli  siistimässä luokkiaan. Koulusihteeri ja avustajamme Pirjo järjestelivät yhteisvarastoa. Minä luovuttelin muutamalla ihmiselle Vinski-tuotteita ja aloitin vanhojen fanipaitojen pinoaminen. Lämpimiä muistoja.

KOTI ja Koulu ry:n kesäkerholla oli  ensimmäinen päivä. Parikymmentä lasta sai jälleen ohjattua turvallista kesätoimintaa, kun isät ja äidit ovat töissä. Hienoa!

Apinanraivolla tartuin työpöytää taivuttaneeseen paperipinoon. Ja se  oikeasti lyheni. Silppuri sai syötävää.  Sitten tuli itsellekin nälkä. Ajelin Bembölen kahvituvalle ja korkkasin kesän syömällä perinteiseen tapaan sveitsin leikkeen.

Mukava päivä päättyi  Espoon perinneyhdistys Aurora ry:n hallituksen työkokoukseen Pirkko Kivimäen kotona.

Illalla oli outo olo, kun ei tarvinnutkaan tehdä koulutöitä. Mutta uni maistui.

Shortly in English
The first working day of the Summer break was used to a nice war against the papers on the desk. I was a winner :-). Some teachers visited school and cleaned up their classes. We have also a "summer-camp" in the school. There are about 20 pupils, whose fathers and mothers are at work. Two young ja vital ladies take care of the children from 9 -15 o´clock.

Ei kommentteja: