Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Siinä se oli. Lukuvuosi 2011-12

Opettaja Hannu Kivistön kuvia kutosten juhlista.
Musiikkina "We´ll meet again". Tulkitsijana Johnny Cash.

LUKUVUODEN viimeinen koulupäivä on nyt suoritettu. Kutoset saivat kukat ja todistukset. Rexi piti puheen ja oppilaat myös. Laulettiin yhdessä ja kuunneltiin kaunista musiikkia.  Stipendejä jaettiin ennätysmäärä. Juha Hyvärisen muistostipendit kävivät jakamassa Juhan hyvät ystävät Jukka ja Kimmo. Tilaisuus päättyi perinteitä kunnioittaen Suvivirteen.

Kutosten juhla alkoi klo 8. Muitten pääosin klo 8.30. Kaikki  oppilaat saivat todistukset, ja monet oikein hyvät. Vinski- tuotteita jaettiin, ja lopuksi opettajat viettivät vielä kahvihetken keskenään. Halittiin pois lähtijät ja muutkin lomakuntoon.

KELLO 11 talo oli hiljentynyt. Valot sammutettiin ja hälyt päälle.
Kiitos kaikille lukuvuodesta 2011-12 ja kirjan kannet kiinni.

Shortly in English.
Now the Schoolyear  2011-12 (about 190 schooldays) is over.  In the clip above  there are pictures taken in  the "Graduation ceremony" of 6th graders that leave our school.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myös teille kaikille!
Ja hyvää kesän aikaa.

Yks kotiporukka koulun kulmilta

Pertti Summa kirjoitti...

Hei, on ollut ilo ja onni saada lapsensa kouluun, jossa kasvatusperiaatteet ovat jokaista ihmistä arvostavia. Olemme sen huomanneet tässä vuosien varrella ja se sai vahvistusta myös päätöstilaisuudessa, jonka palkitsemisosuudessa vilahtivat käsitteet muiden huomioon ottaminen, ystävällisyys, yhteistyö, toisten hyväksi toimiminen, ilosuus, ystävyys. Kaikki arvoja, jotka hyvän koulumenestyksen rinnalla helposti jätetään huomiotta. Kaikkea tätä tarvitaan elämässä ja sitä Auroran koulu mielestämme lapsille tarjosi.
Kiitos Martille ja koko hänen upealle miehistölleen.

Pertti Summa ja Elina Tammiranta-Summa

Martti kirjoitti...

Kiitos, Pertti ja Elina, sanoistamme. Upeaa kesää ja Saaralle menestystä yläkoulussa.