Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Pienin askelin kohti parempaa

Siiven aulassa tehdään korjaustöitä.
VIIKON ensimmäinen työpäivä sujui eteenpäinmenon tunnelmissa.  Viime viikolla saimme kuntoon Suomi2-opetuksen, joka koki pahoja vaikeuksia, kun peräti kaksi erityisopettajaamme jäi  moneksi viikoksi pois töistä. Nyt homma toimii.

Etenimme  aamun YT-istunnossa taas askeleen kohti tälle lukuvuodelle asetettuja tavoitteita käymällä pedagogista keskustelua koululaisen taidoista (siis sellaisista yleisistä taidoista, joita koulussa tarvitaan ja joita voidaan myös harjoitella). Esittelin jäsennyksen, ja tiimit saivat tehtäväksi hio sitä.

5b-luokassa ilma tuntuu nyt korjausten jälkeen paremmalta. 5a-luokan lattia on uudelleen valettu, ja seuraavaksi siihen asennetaan uusi korkkimatto. Töihin menee vielä viikko. Henkilökunnan taukotuvassa ilma on tosi huonoa. Siiven aulassa korjataan muutama viikko sitten sattuneen vesivuodon jälkiä.

Koulun parkkipaikalle on maalattu jo ruudut, ja ajoreitti alkaa selkiintyä, kun kääntöpaikan tuntumaan rakentui tänään koroke. Pian alamme opastaa lapsiaan autolla kouluun tuova vanhempia poistumaan parkkipaikan kautta takaisin Lippajärventielle.

Pienissä ryhmissä vedettiin Peppi-harjoituksissa läpi näytelmän
ensimmäinen jakso. Kaikkiaan jaksoja on kuusi.

SIESTALLA alkoivat teatterikerhon Peppi-harjoitukset. Paikalla oli lähes 50 pientä ja isoa näyttelijää.  Drillaisimme Jukka Jokirannan kanssa Pepin muuttokohtausta.  Oli kivaa. Tästä se alkaa.

ILTAPÄIVÄLLÄ kokoontui Kelpo-ydinryhmämme minä, Raija Herrala ja Sirpa Wass pohtimaan Itsenäisyyspäivän jälkeisiä Wanhan Sataman Opi- ja kasva-messuja, joissa Auroralla on omat vastuunsa. Lupasin työstää illan aikana pohjatekstiä osastomme postereille.

JA hetki sitten sain valmiiksi Hesarin toimittajalle tekemäni diat 5b-luokan oppilaitten antamista vastauksista erääsen kouluun liittyvään tärkeää kysymykseen, jota en saa paljastaa ennenkuin juttu julkaistaan :-)

PIAN alkaa oma aika.

Ei kommentteja: