Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2011

Paluu arkeen

Korjaustyöt ovat edenneet toiseen luokkahuoneeseen. 5a-
luokassa työ vie kolme viikkoa, koska lattiamattokin jou-
dutaan vaihtamaan.
EI TARVITSE olla kauaa työmaalta pois, niin "kosto tulee".  Sähköposti oli ihan tukossa, yli 40 virkaviestiä, joihin täytyy reagoida. Ei tainnutkaan lokakuussa tulla ihan helppoa.

PORUKKAA on myös paljon pois, mm. kaikki erityisopettajamme. Taudit ovat kaataneet muitakin petiin. Ei  auta kuin kääriä hiat ja laatia varasuunnitelmia.

Mutta ei ole helppoa kaikissa muissakaan kouluissa. Sisäilmaongelmat ovat useissa kouluissa vielä kamalammat kuin meillä. Pohjanmaalla vanhemmat ovat jo eräässä koulussa uhkaamassa koululakolla.

SIESTALLA  kokoontui johtoryhmämme. Kävimme läpi mm. uusia hankintaehdotuksia. Pääosa ostoksista tehdään (jos rahaa on), kun saamme kokonaisbudjettitiedot ilmeisesti 5.11.

KLO 14-17 vedin Jokirannan Jukan kanssa Oppimiskeskuksemme "Teatterisparrauspajan". Teimme yhdessä tunnissa koko Peppi Pitkätossun. Mukana oli viisi opettajaa muista kouluista ja kuusi teatterikerholaista.

HUOMENNA on timmi päivä. Rock-konsertti ja kahdet rexikokoukset. Ja kaikissa väleissä paperihommia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aiempina vuosina olette järjestäneet alkuopetuksen mahdollisuuden teatterileikkiin näytelmän lavasteissa. Kertoisitko, miten juttu on käytännössä toteutettu?

Martti kirjoitti...

Hei. Teemme niin tänäkin vuonna. (1) Opettajat vaaavat ajan (noin 30 min/luokka) (2) Näyttelemme näytelmän yhdessä ulkomuistista. Hieman pukurekvisiittaa mukaan. (3) Valomies vilkuttelee valoja. (4) Uma soittaa musiikka. (4) Lopuksi loppukumarrus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!