Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Terveisiä Tallinnasta

KUVA: Tällä kertaa aurinko vain pilkahti Tallinnassa.
SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN luvalla Auroran TIP-tiimi teki hankkeen jäähyväisristeilyn Tallinnaan Eckerö-firman Nordlandialla. Laiva lähti klo 9, ja saimme ensimmäisessä kattauksessa tukevan aamiaisen.

Lopulta matkaan pääsi meistä yhdeksän. Kaikkiaan TIPin hyväksi on tehnyt töitä noin 30 henkeä. Mutta kiva, että me.KUVA: TIPIssä kolmen vuoden aikana hyvää työtä tehneet Janina, Jatta, Pekka P., Sirja, Leena ja Janne palelevat. Kuvasta puuttuvat matkalla olleistä Sari T. ja Marjo. Martti otti kuvan.
PÄIVÄRISTEILYILLÄ ei kaupunkiin tutustumiseen hirveästi aikaa jää. Itse kävelin läpi Kaubamajan ja Stockan. Olimme sopineet tapaamisen Raatihuoneen torille, jolla oli iso konserttilava. Varsinkin paikallisen musiikkiopiston hard rock kuulosti kivalta.

PALUUMATKA alkoi klo 17.30. Tuliaisostokset ja klo 19 syömään buffet. Pelätty myrsky jäi kohtuulliseksi. Retken mainio yllätys oli laivan pubissa esiintynyt Steve Webb. Kaveri on soittanut mm. Hasse Wallin kanssa. Erityisesti Hurriganes-tyyppinen musa kulki (esim. Roadrunner), vaikka lavalla oli vain kitaramies ja kone. Ostin Webbin levyn. Sillä oleva kitaramies-biisi löytyy myös u-tubesta.

MUTTA kyllä tuo suomalaisten risteilyryyppäminen on uskomatonta katsottavaa. Voi hyvänen aika. Meidän tiimihän oli oikein siivosti tietysti, ja itse olin liikkeellä autolla.

Näiden risteilyjen paras anti on tavata porukkaa ilman työrooleja ja nähdä, kuinka upeita ihmiset ovatkaan.

Kaunis kiitos vielä kerran retkelle lähteneille ja kaikille TIPissä lippajärveläislasten turvallista iltapäivää kolmen vuoden aikana rakenteille.


Ei kommentteja: