Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

Hieno viikonalku!KUVA: Kuntatalo, Helsingissä. Kuva lainattu netistä.
TERVEISIÄ alkuun Helsingistä. Minulla oli eilen ilo viedä muutosteorian valoa hesalaisrexien JET-koulutuksen päätössessioon Kuntatalolla. Kaksituntinen kului siivillä.

Lounaan kävin syömässä Pizzeria Pompeijissa- pienessä luukussa, jossa Don Rodolfo toimi 1970-luvulla. Ei ollut yhtä hyvää kuin silloin.

LOPUN vapaapäivän vietin Soklan kirjastossa lukemalla 1960-luvun Kasvatus ja koulu-aikakauslehtiä. Lukukokemuksesta enemmän myöhemmin.

Tänään tiistaina

KUVA: Mamaia- ihania muistoja 60-luvulta. Postikortti lainassa netistä.

TÄNÄÄN tiistaina otin heti aamutuimaan vastaan uuden oppilaan Romaniasta. Pikkupoikana sain matkustaa ainakin kaksi kertaa Mamaiaan kesälomalla. Hiukka tämä perhe yllättyi, kuin laskin numerot 1-10 romaniaksi vanhasta muistista uno, dos, tre, patro...

Klo 15.45 päättyi hakuaika kolmeen meillä aukiolleeseen opettajan tehtävään. Kaksi niistä tuli tänään valmiiksi. Oli hienoa saada palkata Ripa ja JJ myös ensi lukuvuodeksi meille.

EIVÄTKÄ hyvät uutiset pääty vielä tähän. Tänään sähköpostiin tuli kirje, jossa vahvistettiin, että Aurora saa kerhotoimintaan ensi lukuvuoden ajaksi yli 8000 euron ylimääräisen määrärahan Opetushallitukselta. Yes. Se tarkoittaa noin 280 kerhotuntia! Tanks, opetuspäällikkö.

PÄIVÄÄN mahtui myös takaisku. Palkanlasku on kirjannut kaikki koulunkäyntiavustajien palkkamenot TIPin momentille (eikä siis vain ip-toiminnan palkkakuluja). Onneksi Riitta ja minä olimme tarkkoina. Hyvä me.

Ei kommentteja: