Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

Oppilaat kesälomilla!TÄNÄ kesänä oppilaiden kesäloma on 72 päivää pitkä. Tänä aamuna päiviä oli vielä jäljellä 71. Toivotaan, että kesästä tulee oikein kaunis ja lämmin. Myös opettajat ovat jääneet lomille. Tänään tosin aika moni oli koululla siivoamassa luokkaansa.

ITSE tulin koululle vasta iltapäivällä- tein aamupäivän hommia kotona. Tuolloin talossa oli enää vain minä, koulusihteeri ja kesäkerhon Jatta ja Marjo.

KUVA: Jatta ja Marjo vetävät Koti & Koulu ry:n organisoimaa kesäkerhoa joka päivä klo 9-15. Tänään paikalla oli 15 muksua.

ENSIMMÄINEN kesäkeskeytyspäivä on minulla perinteisesti kasojen purkupäivä. Sähköpostini on ollut tukossa monta päivää. Se oli purettava. Iso laatikollinen paperia vietiin roskiin. Kuittailin kymmenkunta virkavapaapaperia, palkkasin kaksi opettajaa ja hyväksyin laskuja melkein 20 000 eurolla. Otin vastaan yhden uuden oppilaan yhteystiedot.

Meillä on parhaillaan eRekryssä auki neljä opettajan paikkaa. Ensimmäisen ela-sijaisuuden deadline on huomenna, kolmen luokanopettajan tehtävän 15.6. ja viimeisen luokanopettajan tehtävän 21.6. Kiinnostuneet- piipahtakaa osoitteessa https://www.tyonhaku.espoo.fi/

Ei kommentteja: