Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Hyvää kesää!KUVA: Kuvasikermä kevätjuhlista 2010. Musiikkina soi "Huomenna mennä Korkeasaareen", joka on poimittu 1b:n ja 1c:n tekemältä omalta yllätys-cd-levyltä.


KELLO 8.15 alkoi kuudensien luokkien kevätjuhla. Sali oli koivuin koristeltu ja valoisa. Rehtori piti puheensa, joka ei ihan mahtunut kolmeen minuuttiin. Oppilaat saivat hymypatsaat, stipendit, todistukset ja ruusut. Juha Hyvärisen muistostipendit jaettiin toisen kerran. Uma-opettaja säesti kauniit välisoitot ja yhteislaulut. Kuudennen luokan oppilaat pitivät kiitospuheen. Sivuvirsi soi.

KOTI & KOULU ry halusi muistaa stipendillä kahta upeaa nuoren miehen mallia: Joni Schrayta ja Pekka Viinikkaa. Hienoa.

Rehtorin kevätpuheen pääpointit olivat:
  • Valitkaa ystävänne hyvin ja pitäkää heistä huolta. Parhaat ystävät löydätte yhteisistä harrastuksista. Harrastakaa ja harrastakaa yhdessä. Harrastus tuo energiaa ja iloa elämään.
  • Seuraavina vuosina ikätoverit ovat tärkeämpiä koskaan. Hoida silti kouluasiat. Ehdit tehdä molemmat: menestyä opinnoissa ja kasvaa yhdessä omaksi sinäksesi.
  • Ylpeinä alakoulunsa päättäneistä nuorista, rehtori palautti kuusi vuotta sitten pieninä hampaattomina tulleet lapset omille vanhemmilleen nöyränä ja kiitollisena etuoikeudesta saada elää yhdessä kuusi vuotta näiden hienojen lasten kanssa.
UPEAA kesälomaa kaikille oppilaille, heidän vanhemmilleen ja koulun henkilökunnalle. Rexi on töissä juhannukseen saakka.

Ei kommentteja: