Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2009

Keskellä toista työviikkoaKAUNIS, hiostava päivä.

Nyt kun kansiot on tyhjennetty, on aika panna paperit takaisin kansioihin :-) No, osa vain. Ja uudella lailla asioita järjestäviin kansioihin. Kokoan hopean harmaat arjen käytäntömme vuosien varrelta yhteen kansioon, (ainakin) sadan projektimme jäämistöä toiseen, tärkeitä pykäläasioiota kolmanteen ja salaisia fileitä neljänteen.

LASTUN kuva kertoo, että löimme tänään JJ:n kanssa päät yhteen ja suunnittelimme salaohjelmaa henkilökunnan suunnittelupäiväksi. Sehän on maanantaina 17.8. Joudumme vielä haalimaan pari salaliittolaista. Hiljaista on muuten ollut. Kolme opettajaa on soitellut (Johanna, Sari K. ja Sirpa). Semmoinen muistaminen aina ilahduttaa. Ja monista kuulee naamakirjassa (facebook).

MAALARI viimeistelee hommiaan. Joku on tuonut smartboardit parakkiin. Ilmeisesti huomenna alkaa asennus. Uimaopetuksen koordinaattori lupaili ensi viikoksi tietoa uintivuoroista.

HUOMENNA on kansiohommat saatava valmiiksi, ja valmisteltava perjantainen avustajatapaaminen. Ja ela-opettajakandidaatin haastattelu. Olen kovasti yrittänyt haalia oppilaita opetustuokioon. Yksi on mahdollisesti tulossa :-)

TYÖPÄIVÄN päälle ajoin Hesaan ja varasin vaimolle ja minulle matkaliput viikonlopuksi Tallinnaan. Viimetipan matkoja ei saa maksaa netissä. On hääpäivä nimittäin.

ILLALLA uppouduin taas kasvatuksen käsitemaailmaan. Pohdin kasvatustyyliin liittyviä käsitteitä. Olen hyvin aikataulussa. 80 käsitettä on nipussa. 1-3 hiontaa päivässä, niin toinen tekstikierros on kuitattu ennenkuin koulu alkaa.

Ei kommentteja: