Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Onneksi on viikonloppu -:)

KUVA: Taiteilija Evinsalo hahmottelee Kirrin saarta.


STRESSIN hallinnassa kuulema kriittinen käännekohta on, kun ei enää ehdi kuroa viikonloppuisin kiinni viikolla kertyneitä rästejä. Onneksi oli viikonloppu.

Olin ihan ahkera. Minulle mieluisin rästi oli tehdä Kanadan matkasta 11 minuutin leffa. iMovie on nasta ohjelma, joka tekee leikkaamisesta luovan nautinnon. Leffa on tarkoitus esittää torstaina muille rexeille. Teen samasta opintomatkasta myös jutun tammikuun Luokanopettajalehteen. Taittajalla on jo pääosa jutuista, joten annan itselle päätoimittajan etuoikeuden vielä hioa artikkelia. Ja jos tilaa ja voimia jää, työstän vielä viimekeväisestä Hölmöläisprojetistakin artikkelin. Siitä, kun on joka tapauksessa laadittava kaupungille raportti.

Aamupäivällä kävin koulussa. Viisikon lavastustalkoisiin saapui mukavasti väkeä.
KUVA: Kulissit syntyvät. Talkookutsuun vastasivat Evin lisäksi mm. Ulla, Katri, Jiri, Raija ja Sari K.. Sekä Hyvösen Timppa.


OPPIMISKESKUKSEN kevään ohjelma pitäisi vimeistään tänään pudottaa opittiin. Saa nähdä osaanko.

HUOMINEN on huikea päivä. Aamuksi YT-suunnittelua, sitten Viisikon harjoittelua ja katsomon pystytystä. Sitten Weegeelle vastaanottamaan pieni huomionosoitus. Alkaa varmaan olla muitten kiintiö Hellströmiä täynnä. Sitten vielä koululla ideoimaan erityisopetuksen seminaaria. HUH!

PS. Sain lämmittävää palautetta Essen kolumnista. Opettajat hämmästelivät herkkyyskohtaustani. Veikkasivat vaimoa tai tytärtä jutun oikeaksi kirjoittajaksi. Minulle tärkeä opettaja kirjoitti luottamuksellisesti; " Hei pomo. Tässä kokeiden korjaamisen keskellä postista löytyi laskujen alta Esse. Mielettömän koskettava kolumni. Itkimme molemmat,..Ei uskoisi sydämettömältä orjapiiskurilta. Sehän oli lyriikkaa..."
:-)

Ei kommentteja: