Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Koulutyön keskeytyspäivät 3-4 (7)

KUVA: Vähän hienot pulpetit Johannan luokassa.


MAANANTAINA oli siis aika palata konttorille. Koulusihteeri Riitta paapoi tunnetulla tarmollaan, että kaikki opettajille kuuluvat ohjauspalkkiot ehtivät maksuun.

Minä naputtelin kolme raporttia, joiden deadline on vuodenvaihteessa. Tekniselle osastolle oli kerrottava, että keväällä myönnetty talkoo-raha (500€) on käytetty luvalliseen tarkoitukseen. Kultuuritoimelle oli osoitettava, että Hölmöläisjuhlaan myönnetyille rahoille (5500€) löytyy kuitit. Siton kehittämisyksikölle oli raportoitava, kuinka meille myönnetty ylimääräinen (3000 €) kehittämisraha on auttanut meitä kehittymään.

Kun sisäposti ei kulje, kuoret oli itse vietävä kolmeen eri virastoon. Mutta nyt homma on hoidettu.

KUVA: Uusi massiivinen monistuskone. Huom oikein näyttötaulu!


TIISTAINA hahmottelin kevään ohjelmaa. Kun pääsin koululle, tein tsekkingin parakissa. Iso kasa pulpetteja oli tullut, ja puolen päivän aikaan myös uusi monistuskone (kaupunki on taas vaihtanut leasing-firmaa). Parakin pienet tekniset puutteet saataneen kuntoon ennen koulunalkua. Tietokoneita ei ole vielä siirretty paikoilleen. Harmi.

Tartuin tänään molemmin käsin lukkareihin. Ne menevät nyt uusiksi ainakin luokilla 3-6. Sain perusselvittelyt valmiiksi, ja huomenna pääsen pudottelemaan tunteja Kurreen.

Ei kommentteja: