Kirjoja

Kirjoja

torstaina, joulukuuta 04, 2008

Espoon perinneyhdistyksen syyskokous


ESPOON perinneyhdistys Aurora ry piti syyskokouksensa keskiviikkona 3.12.2008 Kuninkaantien lukion tiloissa. Läsnä oli 11 yhdistyksen jäsentä. Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus. Uolevi Itkonen jäi kiireittensä vuoksi pois, ja hänen tilalleen valittiin Pirkko Kivimäki. Minä lupauduin toimimaan toisen kauden puheenjohtajana, vaikken tyytyväinen omaan panokseeni olekaan.

ALUSTUKSEN sijasta katsoimme tällä kertaa kaksi leffaa: Espoo vuonna 1956 ja Tapiola vuonna 1962. Niistä virisi mukava keskustelu.

Espoon perinneyhdistys Aurora ry. on yleisespoolainen, riippumaton ja avoin kulttuurijärjestö, jonka toimintaalueena on koko Espoo. Yhdistys pyrkii edistämään perinne- ja kotiseututyötä Espoossa mm. keräämällä kotiseutuaineistoa ja perinnetietoutta, julkaisemalla Espoo-aiheisia kirjoja ja postikortteja sekä järjestämällä esitelmä- ja koulutustilaisuuksia ja näyttelyitä. Perinneyhdistys oli mm. viimekeväisen Hölmöläistempauksen taustavoimia. Lisää tietoa yhdistyksestä löytyy sivuilta http://espoonaurora.net/

Ei kommentteja: