Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, joulukuuta 15, 2008

Lukukauden viimeinen maanantaiAAMULLA YT koko väelle klo 8-9. Kävimme läpi viimeisen viikon ohjelmaa. Tärkeä osa kokouksesta oli Diaspora-syksyn itsearviointi perinteiseen tapaan kouluarvosanoilla 4-10. Vaihteluväli oli 5-10, tyypillisimmät arvosanat 9 ja 10 ja keskiarvo oli 8,6 (viime kevään arvosana oli 9-). Peräti 7 ihmistä jätti kuitenkin syksyn arvioimatta: He eivät pystyneet vertaamaan tätä syksyä aikaisempiin.

TULOS on uskomaton, kun ajattelee, millainen syyslukukausi meillä on ollut takana. Kun keskustelimme jakautumasta, esiin nousu seuraavia ajatuksia:

" Ihmettelen että selvisimme."... "Hirveän vaukea syksy- silti yksi parhaimmista"..."Bussi, kyydit, ahtaus, tavarat, "... "Homma on siitä huolimatta toiminut"... "Kaikki on tehty"..."Saatiin iso proggis aikaan".... "Kaikki tunneskaalat on käyty läpi"..."Vielä on surutyötä tekemättä"... "Kalajärvellä selvittiin huumorilla"... "Työyhteisössä oli luottamus, että selvitään."... "Iloa ja huumoria ja surua"..."Keväällä on tutustumisen aika."..."Vaikeat olosuhteet käännetty positiiviseksi"..."Opekaverit"...." Lupsakkaa"...


KLO 9-11 vedin Uman ja 6b-poikien kanssa teatterileikit alkuopetusluokille. Jokainen luokka sai esittää valittuja kohtauksia Viisikosta oikeissa kulisseissa ja tehosteilla maustettuna. Sitten yksi kehittämiskeskustelu. Ja koneelle hyväksymään laskuja.

Ei kommentteja: